Ko je na liniji

• Začetnik teme Začetnik teme Zak
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Savremenik:
bobitza7:
A sta si do sad radio...... :evil: ...kad SAD treba da ucis :twisted:

nemoj se ljutiti na mene sreco. ovo sto ucim je nevezano za fakultet, vec za moj posao. napreduje tvoj andjeo u karijeri... :) veceras sam dosao sa priprema i jedino sad mogu i moram da ucim...
nazalost :cry:

Nemogu ja, sunce moje, na tebe da se naljutim...NIKAD...
...pogotovu veceras, jer mi je zapreceno da ce mi racunar biti "oduzet" ukoliko budem nastavila da kuckam po celu noc...jer onda danju ne znam o cemu pricam...ne umem da sastavim prosto-prosirenu recenicu(slozenu i ne pokusavam)...i kunjam po ceo dan...P.S.ustajem svako jutro u 9-10h...ne daju mi da spavam..... :!: ......

...ali ako moja kumica bude htela zurku...imace je :D

bobitza7:
Savremenik:
bobitza7:

nemoj se ljutiti na mene sreco. ovo sto ucim je nevezano za fakultet, vec za moj posao. napreduje tvoj andjeo u karijeri... :) veceras sam dosao sa priprema i jedino sad mogu i moram da ucim...

...pogotovu veceras, jer mi je zapreceno da ce mi racunar biti "oduzet" ukoliko budem nastavila da kuckam po celu noc...jer onda danju ne znam o cemu pricam...ne umem da sastavim prosto-prosirenu recenicu(slozenu i ne pokusavam)...i kunjam po ceo dan...P.S.ustajem svako jutro u 9-10h...ne daju mi da spavam..... :!: ......

pa to je bas nesreca... ali zabranjeno voce ume da bude ukusno! Ipak, ne bih voleo da ti oduzmu komunikator kojem sam posle kume najzahvalniji sto postoji :D

Savremenik:
bobitza7:
Savremenik:
bobitza7:

pa to je bas nesreca... ali zabranjeno voce ume da bude ukusno! Ipak, ne bih voleo da ti oduzmu komunikator kojem sam posle kume najzahvalniji sto postoji :D

...andjelcicu,pa,ti nisi ni svestan koliko si sladak....i kazi mi kako sad da te pustim da ides da ucis..............a znam da moras :cry:

pricas mi o pospanosti....ja uopste neznam na koju foru "mrdam"
.
.
...ali znam da volim moje pile,i mog andjela i moju dusu...i moje SVE(ali stvarno)
.
.
.P.S. Nema nam Keti,ona danas tj.sutra slavi Bozic...E pa SRECAN JOJ BIO....

Back