A kad si ti dosao...? Ja sam bila oko ooh,zadala im domaci...i evo me sad opet da vidim sta su poradili... 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro veče!Vi ste se već nasliSavremenik:dosao sam neki minut posle dvojke. i nigde nikog. a sta si im to zadala za domaci? mozda su zato i pobegli... :shock:

......a gde nam je Keti...nema je veceras... :?bobitza7:...ti znas da sam ja fina......a gde nam je Keti...nema je veceras... :?

antigona:Da se nije štogod naljutila?Pa kakoste mi vi anđelčići?Da vam se pridružim u asocijacijama????![]()
![]()
![]()
antigona:Da se nije štogod naljutila?Pa kakoste mi vi anđelčići?Da vam se pridružim u asocijacijama????![]()
![]()
![]()
antigona:
Ma čuvam,bre!Nema frke,sve dok ne promenim sajt,forum...Savremenik:Amajlijice, jel me cuvas? :?
antigona:Ma čuvam,bre!Nema frke,sve dok ne promenim sajt,forum...Savremenik:Amajlijice, jel me cuvas? :?

bobitza7:E drustvance,evo me...hvala amajlijice :wink: ...jel mi dragi bio andjelcic ili djavolcic...dok me nije bilo???
![]()
Savremenik:bobitza7:E drustvance,evo me...hvala amajlijice :wink: ...jel mi dragi bio andjelcic ili djavolcic...dok me nije bilo???
![]()
aaa.... :?

Savremenik:pretila mi je ljubomorna scena sa tvojom virtuelnom licnoscu![]()