I kod mene, doduse stidljivo, proviruje sunce...
Juce je pocelo bablje ljeto...
Juce je pocelo bablje ljeto...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:I kod mene, doduse stidljivo, proviruje sunce...
Juce je pocelo bablje ljeto...![]()

Igramo se zmurke... :wink:JOVANA77::shock: pa gde su svi nestali![]()

smeška:Prilično smrznut pozdrav iz Novog Sada!da li to svi prestaju da rade oko 11h? Vilo! pošalji malo sunca, budi drug.

Chan Shaolin Si:dje ste dje
hvala punoLuna.de:smeška:Prilično smrznut pozdrav iz Novog Sada!da li to svi prestaju da rade oko 11h? Vilo! pošalji malo sunca, budi drug.
Saljem ti mnooogo sunca Smeska...
Pozdrav iz suncanog Berlina![]()
vec je malo toplijeGazdarica:U Banjaluci...
A, posto si ti dobra vila, mozes li da mi ispunis jednu zelju -> da me na jedan dan prebacis u Majami kako bih se nauzivala na suncu...![]()
smeška:Prilično smrznut pozdrav iz Novog Sada!da li to svi prestaju da rade oko 11h? Vilo! pošalji malo sunca, budi drug.
ian:mmmm...mirishe meso sa roshtilja
BAS STE ME RASTUZILI! 
Odkud znas? :wink:DOBRA VILA:ian:mmmm...mirishe meso sa roshtilja
KAKO SI POGODIO!AJDE POZURITE SVE CE DA SE OHLADI!
GDE STE SVI NESTALI?IZGLEDA SVI PISETE SA POSLA.![]()
BAS STE ME RASTUZILI!
![]()
Mmmmmm, divnoooo...DOBRA VILA:Gazdarica:U Banjaluci...
A, posto si ti dobra vila, mozes li da mi ispunis jednu zelju -> da me na jedan dan prebacis u Majami kako bih se nauzivala na suncu...![]()
PA NE BIH JA BILA DOBRA VILA DA NE MOGU!EVO ZAZMURI I ZELJA CE TI BITI ISPUNJENA-NE SAMO DA SE NAUZIVAS NA SUNCU VEC I DA SE NARUCKAS!RUCAK JE GOTOV!JOS SAMO DA NAFILUJEM PALACINKE I STAVIM SLAG PREKO NJIH!JEL OSECAS KAKO MIRISU?
DOBRODOSLI!
Jandrla:Odkud znas? :wink:[/quoteDOBRA VILA:ian:mmmm...mirishe meso sa roshtilja
BAS STE ME RASTUZILI!
![]()
ALA TI IMAS PUNO POSLA KAD SI NON STOP NA VEZI!JEL TVOJA PAROLA: LEZI LEBE DA TE JEDEM?I STO TI OD JUTROS NIJE POCEO LEPO DAN?PODELI MUKU SA NAMA! :wink: MOZDA MOZEMO DA TE ORASPOLOZIMO!
PA ZAR SI SUMNJALA?Gazdarica:Mmmmmm, divnoooo...DOBRA VILA:Gazdarica:U Banjaluci...
PA NE BIH JA BILA DOBRA VILA DA NE MOGU!EVO ZAZMURI I ZELJA CE TI BITI ISPUNJENA-NE SAMO DA SE NAUZIVAS NA SUNCU VEC I DA SE NARUCKAS!RUCAK JE GOTOV!JOS SAMO DA NAFILUJEM PALACINKE I STAVIM SLAG PREKO NJIH!JEL OSECAS KAKO MIRISU?
DOBRODOSLI!
Hej, pa ti si prava dobra vila...![]()
![]()
![]()

DOBRA VILA:Jandrla:Odkud znas? :wink:[/quoteDOBRA VILA:ian:mmmm...mirishe meso sa roshtilja
BAS STE ME RASTUZILI!
![]()
ALA TI IMAS PUNO POSLA KAD SI NON STOP NA VEZI!JEL TVOJA PAROLA: LEZI LEBE DA TE JEDEM?I STO TI OD JUTROS NIJE POCEO LEPO DAN?PODELI MUKU SA NAMA! :wink: MOZDA MOZEMO DA TE ORASPOLOZIMO!
Puk'o mi firevall/gateway(izdvojen objekat)...koji vodi ka mail serveru(centar)...nema ip forwarding-a=nema maila..za (l)usere...od ranog jutra atletika...no resilo se.. :wink:
vilice poshalji nam jet i eto nas...DOBRA VILA:ian:mmmm...mirishe meso sa roshtilja
BAS STE ME RASTUZILI!
![]()
Nisam, draga... Ali, lijepo je i uvjeriti se u to... 8)Anonymous:PA ZAR SI SUMNJALA?Gazdarica:Mmmmmm, divnoooo...DOBRA VILA:Gazdarica:U Banjaluci...
DOBRODOSLI!
Hej, pa ti si prava dobra vila...![]()
![]()
![]()
![]()