timmy
Ističe se
- Poruka
- 2.760
kuc,kuc,ima li koga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kod mene je još dansunrise:

blago tebi posalji mi malo tvog sunca 8) 8)timmy:k od mene je još dansunrise:![]()
![]()
![]()
nema više,pao mrak-dobro veče svimamell:blago tebi posalji mi malo tvog sunca 8) 8)timmy:k od mene je još dansunrise:![]()
![]()
![]()
timmy:kod mene je još dansunrise:![]()
![]()
![]()
:wink: 8)dobro veče sunrisesunrise:timmy:kod mene je još dansunrise:![]()
![]()
![]()
a da timmy to je zato shto si ti TAMO NEGDE BLIZU:wink: 8)
pitaj je za zdravljeChan Shaolin Si:Evo i mene malo sam sljakao i evo me jooooj ljudi kakvu sam ribu maloprije upoznao arapkinja san je, sta mi je radit sta mislite.
Chan Shaolin Si:Evo i mene malo sam sljakao i evo me jooooj ljudi kakvu sam ribu maloprije upoznao arapkinja san je, sta mi je radit sta mislite.
DOBRA VILA:Chan Shaolin Si:Evo i mene malo sam sljakao i evo me jooooj ljudi kakvu sam ribu maloprije upoznao arapkinja san je, sta mi je radit sta mislite.
KAKO MALO NIJE TE BILO CEO DAN.SVI SU BILI KOD MENE I NA RUCKU I NA PALACINKAMA A TEBE NIGDE!IPAK SE U NEMACKOJ RADI A NE LENCARI!A,STO SE ARAPKINJE TICE,STA CEKAS?STO SI SEO ZA KOMPJUTER KAD IMAS POSLA! :wink:

BOGA MI OVDE KOD NAS SU ONE NAJVECE K...!MOZES IH STARTOVATI KOLIKO HOCES-SAME SE NUDEChan Shaolin Si:DOBRA VILA:Chan Shaolin Si:Evo i mene malo sam sljakao i evo me jooooj ljudi kakvu sam ribu maloprije upoznao arapkinja san je, sta mi je radit sta mislite.
KAKO MALO NIJE TE BILO CEO DAN.SVI SU BILI KOD MENE I NA RUCKU I NA PALACINKAMA A TEBE NIGDE!IPAK SE U NEMACKOJ RADI A NE LENCARI!A,STO SE ARAPKINJE TICE,STA CEKAS?STO SI SEO ZA KOMPJUTER KAD IMAS POSLA! :wink:
radi se jeßi ga mora da se radi, a ne mogu tek tako brzo startat arapkinju hoce me one budale razapet arapi su ludi prvo moram da ispitam stvar.![]()
e nijesi li??? nije moguce, ma daj cc\ e jesi neeekiiiiiiChan Shaolin Si:narode nijesam u fazonu veceras, idem da spavam.
pozdravljam Vas...