Ko je na liniji

• Začetnik teme Začetnik teme Zak
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gazdarica:
U Banjaluci...
A, posto si ti dobra vila, mozes li da mi ispunis jednu zelju -> da me na jedan dan prebacis u Majami kako bih se nauzivala na suncu... :idea:

PA NE BIH JA BILA DOBRA VILA DA NE MOGU!EVO ZAZMURI I ZELJA CE TI BITI ISPUNJENA-NE SAMO DA SE NAUZIVAS NA SUNCU VEC I DA SE NARUCKAS!RUCAK JE GOTOV!JOS SAMO DA NAFILUJEM PALACINKE I STAVIM SLAG PREKO NJIH!JEL OSECAS KAKO MIRISU?
DOBRODOSLI!

DOBRA VILA:
Gazdarica:
U Banjaluci...
A, posto si ti dobra vila, mozes li da mi ispunis jednu zelju -> da me na jedan dan prebacis u Majami kako bih se nauzivala na suncu... :idea:

PA NE BIH JA BILA DOBRA VILA DA NE MOGU!EVO ZAZMURI I ZELJA CE TI BITI ISPUNJENA-NE SAMO DA SE NAUZIVAS NA SUNCU VEC I DA SE NARUCKAS!RUCAK JE GOTOV!JOS SAMO DA NAFILUJEM PALACINKE I STAVIM SLAG PREKO NJIH!JEL OSECAS KAKO MIRISU?
DOBRODOSLI!
Mmmmmm, divnoooo...
Hej, pa ti si prava dobra vila... :D :D :D

Jandrla:
DOBRA VILA:
ian:
mmmm...mirishe meso sa roshtilja

KAKO SI POGODIO!AJDE POZURITE SVE CE DA SE OHLADI!
GDE STE SVI NESTALI?IZGLEDA SVI PISETE SA POSLA. :( :( BAS STE ME RASTUZILI! :cry:
Odkud znas? :wink:[/quote

ALA TI IMAS PUNO POSLA KAD SI NON STOP NA VEZI!JEL TVOJA PAROLA: LEZI LEBE DA TE JEDEM?I STO TI OD JUTROS NIJE POCEO LEPO DAN?PODELI MUKU SA NAMA! :wink: MOZDA MOZEMO DA TE ORASPOLOZIMO!

Gazdarica:
DOBRA VILA:
Gazdarica:
U Banjaluci...

DOBRODOSLI!
Mmmmmm, divnoooo...
PA ZAR SI SUMNJALA? :(

DOBRA VILA:
Jandrla:
DOBRA VILA:
ian:
mmmm...mirishe meso sa roshtilja

KAKO SI POGODIO!AJDE POZURITE SVE CE DA SE OHLADI!
GDE STE SVI NESTALI?IZGLEDA SVI PISETE SA POSLA. :( :( BAS STE ME RASTUZILI! :cry:
Odkud znas? :wink:[/quote

ALA TI IMAS PUNO POSLA KAD SI NON STOP NA VEZI!JEL TVOJA PAROLA: LEZI LEBE DA TE JEDEM?I STO TI OD JUTROS NIJE POCEO LEPO DAN?PODELI MUKU SA NAMA! :wink: MOZDA MOZEMO DA TE ORASPOLOZIMO!

Puk'o mi firevall/gateway(izdvojen objekat)...koji vodi ka mail serveru(centar)...nema ip forwarding-a=nema maila..za (l)usere...od ranog jutra atletika...no resilo se.. :wink:

Anonymous:
Gazdarica:
DOBRA VILA:
Gazdarica:
U Banjaluci...

DOBRODOSLI!
Mmmmmm, divnoooo...
PA ZAR SI SUMNJALA? :(
Nisam, draga... Ali, lijepo je i uvjeriti se u to... 8)

Back