Ko je Miša Bačulov?

Manga Hilux

Stara legenda
Poruka
81.434

Ko je Miša Bačulov, čovek koji je dovezao cisternu sa fekalijama na protest u Novom Sadu​

Vesti
1730837667-baculov-750x422.jpg
N1
Poznati Novosađanin Miša Bačulov (Ronin), nagrađivani sportista i humanitarac, istakao se na današnjim protestima u Novom Sadu.

Bačulov je danas bio jedan od ljudi koji su istovarili fekalije na Gradsku kuću u Novom Sadu, piše Danas.

Povezane vesti​

(VIDEO) Demonstranti ispraznili cisternu sa fekalijama ispred Gradske kuće, razbijena vrata

Cisterna puna fekalija ispred Železničke stanice: „Ovo je naš poklon njima, ono što oni nama ostavljaju 12 godina“

Kroz bavljenje sportom i humanitarnim radom stekao je poverenje brojnih Novosađana i svakodnevno nastoji da veštine mladima usmerava na pravi put.

Bačulov je treći u svetu u tajladskom boksu, vicešampion Balkana i vlasnik 30 medalja. Godinama je boravio u Češkoj i Holandiji, međutim, takmičarsku karijeru prekinula je povreda ramena nakon čega se vratio u Srbiju i počeo da se bavi trenerskim poslom.
Bačulov je otvorio klub “Ronin Gym” i tada je počeo da obučava nove borce i da se bavi humanitarnim radom.
Do sada je organizovao više od dvadeset humanitarnih turnira “Borbom protiv nasilja”, tokom kojih je prikupljeno više od 30.000 evra, a novac je doniran onima kojima je bio preko potreban.
Njegovi sportisti su, između ostalog, pomogli i članovima Udruženja “Sunce”, koje se brine o deci oboleloj od cerebralne paralize.

Rođen je 1982. godine, a borilačkim sportom ozbiljno je počeo da se bavi 2000. godine.
https://n1info.rs/vesti/ko-je-misa-...sternu-sa-fekalijama-na-protest-u-novom-sadu/

Ko je Miša Bačulov, čovek koji je dovezao cisternu sa fekalijama na protest u Novom Sadu​

Vesti
1730837667-baculov-750x422.jpg
N1
Poznati Novosađanin Miša Bačulov (Ronin), nagrađivani sportista i humanitarac, istakao se na današnjim protestima u Novom Sadu.

Bačulov je danas bio jedan od ljudi koji su istovarili fekalije na Gradsku kuću u Novom Sadu, piše Danas.

Povezane vesti​

(VIDEO) Demonstranti ispraznili cisternu sa fekalijama ispred Gradske kuće, razbijena vrata

Cisterna puna fekalija ispred Železničke stanice: „Ovo je naš poklon njima, ono što oni nama ostavljaju 12 godina“

Kroz bavljenje sportom i humanitarnim radom stekao je poverenje brojnih Novosađana i svakodnevno nastoji da veštine mladima usmerava na pravi put.

Bačulov je treći u svetu u tajladskom boksu, vicešampion Balkana i vlasnik 30 medalja. Godinama je boravio u Češkoj i Holandiji, međutim, takmičarsku karijeru prekinula je povreda ramena nakon čega se vratio u Srbiju i počeo da se bavi trenerskim poslom.
Bačulov je otvorio klub “Ronin Gym” i tada je počeo da obučava nove borce i da se bavi humanitarnim radom.
Do sada je organizovao više od dvadeset humanitarnih turnira “Borbom protiv nasilja”, tokom kojih je prikupljeno više od 30.000 evra, a novac je doniran onima kojima je bio preko potreban.
Njegovi sportisti su, između ostalog, pomogli i članovima Udruženja “Sunce”, koje se brine o deci oboleloj od cerebralne paralize.

Rođen je 1982. godine, a borilačkim sportom ozbiljno je počeo da se bavi 2000. godine.
https://n1info.rs/vesti/ko-je-misa-...sternu-sa-fekalijama-na-protest-u-novom-sadu/
мани га добри манга

то је удбашко чедо

саборац овим протувама мирану поагачару брајану брковићу .... тобож противник снс... али само на папиру...

не наседај манга батали то...

мани га добри манга

то је удбашко чедо

саборац овим протувама мирану поагачару брајану брковићу .... тобож противник снс... али само на папиру...

не наседај манга батали то...
Nije istina, ljudi oko Bačulova su se napadno distancirali od Pogačara i njegovih. Bio sam prisutan.
Moraćeš da smisliš nešto bolje.

Nije istina, ljudi oko Bačulova su se napadno distancirali od Pogačara i njegovih. Bio sam prisutan.
to je patka.
baculov, celavi bilemz nabildovani i kiksbokser fajter ovo i ono jel, tipican olos, i proizvod proteina i debilane , je isto sto i pogacar , brajan brkovic, grupas tav koju podrzava DINKO GRUHONJIC - ceda udbe.
postoje slike sa pcoetka protesta gde su zajedno maltene ruku pod ruku BRKOVIC BACULOV POGACAR
Moraćeš da smisliš nešto bolje.
sta bolje ? sta nije jasno ?
pa svi u Novom Sadu znamo da ke grupa STAV jedan malecni deo , delić studenata sa novosadaskog univerziteta osnovan pocektom ove godine a koji sluzi da napada STUDENTSKI PARLAMENT i koji otvoreno ima podrsku DINKA GRUHONJICA
a poynati srbomrzac DINKO ima podrsku VUKA DRASKOVICA marinike, borka stefanovica, DAKLE SVE JASNO! udbaski titoisticki skotovi, sam osa raylicitim ulogama

dakle sve su to nova ceda udbaskih skotova.

ti ces morati malo bolje da pokusas da lazes, jer s tom pricom ne pijes vodu ni kod izlapelih baba.

Novosadjani znaju da je baculov fekalija udbaska sto govori i onaj njegov performans, za koji posle govorio kako nije bila fekalija no voda iz zrenjanina... kako da ne...nije bilo nista no ebeni udbaski performans i obojena voda...

POGACAR BACULOV BRKOVIC USTASA grupe STAV SVICE , udbaska ceda.

misa baculov
ološ nabildovani debil pun hemije i kikbokser ***** materna ovo i ono jel tebra A?

kalsicna prica nabildovanog debila FRILENSER JE.BOTE (reci mi jel dobro pricam beogradski tebra da me kapiraš ono je.bote i to a ?)

cim cujes frilenser ,odma mi se prikenja...

dakle covek preko tik tokova i majmuna skuplja popularnost kenjajuci o kik boksu misicima snazi tebra alo fajt ej buraz ej!
:mazi:

udbasko cedo i titoisticko kopile.

ej buraz ciRE ti niME tebra jel ovo BROdo tebra ? a ? :per:

buraz vozdrica!

misa baculov
ološ nabildovani debil pun hemije i kikbokser ***** materna ovo i ono jel tebra A?

kalsicna prica nabildovanog debila FRILENSER JE.BOTE (reci mi jel dobro pricam beogradski tebra da me kapiraš ono je.bote i to a ?)

cim cujes frilenser ,odma mi se prikenja...

dakle covek preko tik tokova i majmuna skuplja popularnost kenjajuci o kik boksu misicima snazi tebra alo fajt ej buraz ej!
:mazi:

udbasko cedo i titoisticko kopile.

ej buraz ciRE ti niME tebra jel ovo BROdo tebra ? a ? :per:

buraz vozdrica!
I sta onda, pritvorili ga sto ispustio fekalnu zrenjaninsku vodu koja nije ni za noge da operes!

I sta onda, pritvorili ga sto ispustio fekalnu zrenjaninsku vodu koja nije ni za noge da operes!
ma kakva zrenjaniska voda... to mu je izjava borj dva kada je moro da se pravda i opere izjavu br 1 kada je tvrio da su to fekalije ,,, tako se kurcio pred skupstinom...a sutra kmecao kako nije to kak ose salio kako je u pitanju zrenjaninska voda

nije ni zrenjaninska voda vec je ofarbana voda obicna odavde... PERFORMANS UDBASKI
da sto vise ogade proteste onima koji gledaju tv

da kayu vidi ovi idioti go.vna prosipaju po centru da prosire zarazu ....

ne pali se

to je patka.
baculov, celavi bilemz nabildovani i kiksbokser fajter ovo i ono jel, tipican olos, i proizvod proteina i debilane , je isto sto i pogacar , brajan brkovic, grupas tav koju podrzava DINKO GRUHONJIC - ceda udbe.
postoje slike sa pcoetka protesta gde su zajedno maltene ruku pod ruku BRKOVIC BACULOV POGACAR
Brale, ne trebaju meni slike, bio sam prisutan. Već na samom početku su Bačulov i njegova ekipa bili kod cisterne koju su parkirali kod onog semafora na sredini kad dolaziš od pravca mosta do Stanice.
Pogačar i njegovi su bili kod bilborda sa suprotne strane na početku potkovice.

Poslednja izmena:
I ja sam bio prisutan.

Pod jedan nemoj da lazes

Pod dva ne zovi me brale.

Čeda udbe.

Performans udbin
Udba je imala performans kod gradske kuće, ali to sa Bačulovim nema veze.
Nisam ja ponavljao kao papagaj onu bezobraznu neistinu ''Nadstrešnica nije bila deo rekonstrukcije'' nego ... znaš već ko. Da te podsetim?
Pazi, jedno je kad političar laže narod za nešto što nemože da se proveri. To prolazi bez problema. Ovde se međutim lagalo o nečemu što smo svi znali da nije tako. Zato je narod pobesneo, a i Bačulov kao deo tog naroda.

Poslednja izmena:

Bačulov: Vreme u pritvoru sam iskoristio da napunim baterije i spremim plan za dalje​

Opozicioni odbornik u Skupštini grada Novog Sada Miša Bačulov, koji je sinoć pušten iz pritvora na slobodu, izjavio je da je vreme provedeno u pritvoru iskoristio da "napuni baterije".

"Uspeo sam da napunim baterije i da napravim taktiku za dalje. Sve ćete saznati uskoro, a siguran sam da ćete biti zadovoljni planom koji sam osmislio. Jasno mi je gde su bile rupe, koje smo greške pravili i šta treba da ispravimo kako bismo se regrupisali i udarili tamo gde treba na ove koji nam prave haos već 12 godina", rekao je Bačulov.

Bačulovu je bio određen pritvor do 30 dana zbog učešća na masovnim demonstracijama u Novom Sadu, 5. novembra, kada je više od 20.000 građana tražilo odgovornost za smrt 15 ljudi na Železničkoj stanici.

Posle više od dve nedelje provedene u pritvoru, u petak su na slobodu pušteni i nekadašnji potpredsednik Vlade Vojvodine Goran Ješić i student Relja Stanojević.

U zatvoru na Klisi se i dalje nalaze student Ivan Bjelić, kao i još četiri mladića i jedan maloletnik.
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/V...napunim-baterije-i-spremim-plan-za-dalje.html

Back