Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 27.938
Trpi se samo ono što se mora!Kad smo kod toga, u korist zenske ludosti bi dodao i to sto trpe muskarce, mada to moze da ide pod mazohizam koji sam spomenuo vec
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trpi se samo ono što se mora!Kad smo kod toga, u korist zenske ludosti bi dodao i to sto trpe muskarce, mada to moze da ide pod mazohizam koji sam spomenuo vec
Trpi se samo ono što se mora!
Mislila sam pre na toleranciju! Trpiš ono što možeš tolerisati.Ono što me možeš,ne trpiš!Ljudi valjda otvoreno o tome razgovaraju...ništa se ne podrazumeva unapred. Meni se ipak čini, da se mnoge stvari u muško-ženskim odnosima podrazumevaju,ali samo kao "mrtvo slovo" na papiru".Naravno, papir igra najmanju ulogu.Mora se samo umrijeti mila
To sto zene mogu, ja i nazivam ludoscuMislila sam pre na toleranciju! Trpiš ono što možeš tolerisati.Ono što me možeš,ne trpiš!Ljudi valjda otvoreno o tome razgovaraju...ništa se ne podrazumeva unapred. Meni se ipak čini, da se mnoge stvari u muško-ženskim odnosima podrazumevaju,ali samo kao "mrtvo slovo" na papiru".Naravno, papir igra najmanju ulogu.
A šta je to? Moliću, lepo?Po čemu su to žene luđe?To sto zene mogu, ja i nazivam ludoscu
NIsam rekao da su ludje, vec njihovo trpljenje muskaraca sam nazvao ono sto ih cini izmedju ostalog ludim.A šta je to? Moliću, lepo?Po čemu su to žene luđe?
Svašta!Šta sad treba da ja da tvrdim obrnuto...iako se stvarno ponekad čudim kako neki čovek trpi svoju ženu.Ali to je lično njegova stvar! Osim što me ne zanima da zadirem u bilo čiju intimu,tako mi nije ni važno šta ko misli o mojoj.NIsam rekao da su ludje, vec njihovo trpljenje muskaraca sam nazvao ono sto ih cini izmedju ostalog ludim.
Svašta!Šta sad treba da ja da tvrdim obrnuto...iako se stvarno ponekad čudim kako neki čovek trpi svoju ženu.Ali to je lično njegova stvar! Osim što me ne zanima da zadirem u bilo čiju intimu,tako mi nije ni važno šta ko misli o mojoj.
Ne bih rekla da je to slučaj samo sa ženama!Muškarci se još uvek na Balkanu smatraju "bogom dani",nekako privilegovanim samo zato što su muškarci. Vremena se ipak jesu promenila,tako da se ni žene, odns. devojčice, više ne vaspitavaju kao nekad i to generacijama unazad.Žene trpe iz drugih razloga...svaka ima svoje!Cini mi se da je cesci slucaj gdje zena trpi i ima 'razumjevanja', a ko zna, vjerovatno ta njihova ludost i nametnuta vaspitanjem od kojeg je tesko odmaci ...
jednom kad te skroje, skrojili su te, malo se ko odsije ... ili te nose, ili se paras
Slazemo se da je ludost u konacnici ?Ne bih rekla da je to slučaj samo sa ženama!Muškarci se još uvek na Balkanu smatraju "bogom dani",nekako privilegovanim samo zato što su muškarci. Vremena se ipak jesu promenila,tako da se ni žene više ne vaspitavaju kao nekad i to generacijama unazad.Žene trpe iz drugih razloga...svaka ima svoje razloge!
Slažem se da se ne razumemo. Ali nije ni važno!Slazemo se da je ludost u konacnici ?
MUSKARCI : Potreba za potvrdom muskosti, suzbijanje emocija, pijedestal sexualne moci, sujeta, tendencija ka nasilju pri prvim naznaka nemoci da se problem rijesi na drugi nacin, podloznost uticaju mentaliteta krda, samo se racuna pobjeda ciji osjecaj veselja nikad nije ekvivalentan gorcini poraza ...
ZENE: Fizicka patnja i narusavanje zdravlja radi izgleda, mode, mazohizam, egocentricnost, cipele , izrazeni rivalitet prema istom polu, izrazena povrsnost u medjuljudskim odnosima, sposobnost da se bude dotjeran i zategnut, a privatno poprilicno aljkav ....
Slobodno dodajte jos pokoju karakteristiku, nemam posebnu inspiraciju, al' kontate sta 'ocu da vam recem
Ne može se generalizovati.
Ne može se generalizovati po odlikama ovo su muške osobine, a ovo ženske. Postoje izvesne koje su muške, jasno, a postoje i izvesne koje su ženske, tačno. Međutim, izvezne karakteristike koje je izneo za muškarce nisu tačne za svakog muškarca kao ni karakteristike koje je izneo za žene nisu tačne za svaku ženu.Kako se generalizuje muški ili ženski princip ??
U svakom od nas ima po malo ludila..i da nema toga bilo bi dosadno
Slazemo se da je ludost u konacnici ?
Mislim da nije dobra podela na muskarce i zene. Treba da bude:MUSKARCI : Potreba za potvrdom muskosti, suzbijanje emocija, pijedestal sexualne moci, sujeta, tendencija ka nasilju pri prvim naznaka nemoci da se problem rijesi na drugi nacin, podloznost uticaju mentaliteta krda, samo se racuna pobjeda ciji osjecaj veselja nikad nije ekvivalentan gorcini poraza ...
ZENE: Fizicka patnja i narusavanje zdravlja radi izgleda, mode, mazohizam, egocentricnost, cipele , izrazeni rivalitet prema istom polu, izrazena povrsnost u medjuljudskim odnosima, sposobnost da se bude dotjeran i zategnut, a privatno poprilicno aljkav ....
Slobodno dodajte jos pokoju karakteristiku, nemam posebnu inspiraciju, al' kontate sta 'ocu da vam recem
Muškarci:
1. Samopouzdanje
2.Mogućnost da bude funkcionalan (sposobnost da se brine o porodici i da se snalazi)
2. Sposobnost
Žene:
1.Izraženakomunikativnost
2.Izraženijaemotivnost
Upravo to htedoh reći.Ne može se generalizovati. Postoje muškarci sa karakteristikama koje si pridao ženama, postoje žene sa karakteristikama koje si pridao muškarcima, a postoje i univerzalne karakteristike za oba pola koje si pomenuo.