Ko je lud da kupi fen za kosu od 500 evra?

razumem da kupi frizer za posao. Evo gledam reklamni video gde Dajson objašnjava tehnologiju (prva misao mi je da preteruju i da nije potrebno) i posle pokazuje kako ga gazti neko od 120 kila io ne može da ga slomije. Znači, profesionalni alat. Al, eto, neko hoće baš to da ima u svom kupatilu.

razumem da kupi frizer za posao. Evo gledam reklamni video gde Dajson objašnjava tehnologiju (prva misao mi je da preteruju i da nije potrebno) i posle pokazuje kako ga gazti neko od 120 kila io ne može da ga slomije. Znači, profesionalni alat. Al, eto, neko hoće baš to da ima u svom kupatilu.
u sutini kvalitet treba uzeti ako ga cesto koristis. i ja imam masinicu za brijanje od 300€ ali se nikad ne brijem klasicnim brijacem nego iskljucivo masinicom.
bolje, brze, ne iritira kozu i lako se posle cisti, u svakom slucaju velika razlika u odnosu na jeftinije modele.

ja gledam pragmaticno na te stvari..imam to trodimenzionalno razmisljanje koje ljudima cesto nije jasno.
na primer ovaj fen.. on deluje skupo, ali ako ga kupis, on kvalitetno radi, ne ostecuje kosu i ima niz pogodnosti na kraju ispadne jeftiniji nego da jednom nedeljno ides na feniranje kod frizera.

u sutini kvalitet treba uzeti ako ga cesto koristis. i ja imam masinicu za brijanje od 300€ ali se nikad ne brijem klasicnim brijacem nego iskljucivo masinicom.
bolje, brze, ne iritira kozu i lako se posle cisti, u svakom slucaju velika razlika u odnosu na jeftinje modele.

ja gledam pragmaticno na te stvari..imam to trodimenzionalno razmisljanje koje ljudima cesto nije jasno.
na primer ovaj fen.. on deluje skupo, ali ako ga kupis, on kvalitetno radi, ne ostecuje kosu i ima niz pogodnosti na kraju ispadne jeftiniji nego da jednom nedeljno ides na feniranje.
teoretski je tako, ali čitao sam jedan review gde tip kaže da mu se fen pokvario posle dve godine i da ne može da se popravi (slao je u servis). Takodje, u ovom slučaju postoje i alternative sa veoma sličnim učinkom

teoretski je tako, ali čitao sam jedan review gde tip kaže da mu se fen pokvario posle dve godine i da ne može da se popravi (slao je u servis). Takodje, u ovom slučaju postoje i alternative sa veoma sličnim učinkom
to sto se pokvario jedan ne znaci da ce se i drugi.
sa druge strane treba dobro pogledati karakteristike i proceniti da li zaista vredi toliko ili neki modeli od 200 ili 300€ rade isti posao na isti kvalitetan nacin.

u principu je za takve stvari potrebno uci u materiju i dobro izvagati.

to sto se pokvario jedan ne znaci da ce se i drugi.
sa druge strane treba dobro pogledati karakteristike i proceniti da li zaista vredi toliko ili neki modeli od 200 ili 300€ rade isti posao na isti kvalitetan nacin.

u principu je za takve stvari potrebno uci u materiju i dobro izvagati.
upravo! Pogledao sam. Ima nekoliko alternativa, baš u tom opsegu cena koji pominješ.

Dajson troši enormne pare na razvoj i zato su mu SVI proizvodi skupi. Ne poričem da ima inovativnu tehnologiju ali sam se razočarao kada sam kupio njegov usisivač. Imam puno zamerki, a imam i neki drugi usisivač koji sam platio drastično manje a može po učinku da se poredi sa Dajsonom.
Važi , koji ?

Inače baterija za V8 košta 100e a to je i stari model lol

Dajson troši enormne pare na razvoj i zato su mu SVI proizvodi skupi. Ne poričem da ima inovativnu tehnologiju ali sam se razočarao kada sam kupio njegov usisivač. Imam puno zamerki, a imam i neki drugi usisivač koji sam platio drastično manje a može po učinku da se poredi sa Dajsonom.
to je nesto slicno kao i miele.

njihov usisvac je duplo skuplji od konkurencije a slicnog kvaliteta.

ti brendovi neretko uvode novine mnogo pre konkurencije i zato i jesu skuplji.

to je nesto slicno kao i miele.

njihov usisvac je duplo skuplji od konkurencije a slicnog kvaliteta.

ti brendovi neretko uvode novine mnogo pre konkurencije i zato i jesu skuplji.
pa to. Kao i famozni Kirby usisivači. Uglavnom su ih prodavali putujući trgovci koji su maheri da te navuku.

sad sam gledao

https://dyson-shop.rs/kategorija/nega-kose/dyson-supersonic-fen-za-kosu/

taj fen vrsi kontrolu temperature u realnom vremenu .. to jeftini modeli ne mogu..a nekome ko se cesto fenira to dosta znaci da bi zastitio kosu
To jeste dobar fen, ali u pitanju je cela jedna normalna plata

ajde opet da razmisljam trodimenzionalno.
nije ti mnogo da das 500 ili vise evra za letovanje koje traje 15 dana ali jeste za fen koji stiti kosu i traje godinama?
ja kao muško ne obraćam pažnju na kosu u toj meri ali da, vidim šta hoćeš da kažeš. Žene (a i neki muškarci) su spremne da potroše dosta para na očuvanje lepote (i zdravlja)

bolje, brze, ne iritira kozu i lako se posle cisti, u svakom slucaju velika razlika u odnosu na jeftinije modele.

na primer ovaj fen.. on deluje skupo, ali ako ga kupis, on kvalitetno radi, ne ostecuje kosu i ima niz pogodnosti na kraju ispadne jeftiniji nego da jednom nedeljno ides na feniranje kod frizera.
Ali previse kosta i vrsi funkciju koju kvalitetno odrade puno jeftiniji aparati.
Prije bi skupu masinu za ves, veliku masinu za sudje, veliki frizider, kvalitetan pekac kruva (da mu dugo traju grijaci).

evo ima ovaj koji čak podseća po dizajnu

71vEozUw2gL._AC_SL1500_.jpg

https://www.amazon.com/Professional...&pd_rd_wg=nXHlf&ref_=pd_gw_ci_mcx_mr_hp_atf_m

Back