sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 33.981
Za raspad veza, zene ili muskarci? Ja mislim da su vecinom zene.
jel moguce jedna ozbiljna tema od tebeZa raspad veza, zene ili muskarci? Ja mislim da su vecinom zene.
Ja sam uvek nekako kriv. Mislim, tako ispadne.Za raspad veza, zene ili muskarci? Ja mislim da su vecinom zene.
i taj je uvek, msm kriv, u zavisnosti od .-rukovitosti i kroja! (desno.-, levo.-)Kriv q![]()
mislim da si u pravuZa raspad veza, zene ili muskarci? Ja mislim da su vecinom zene.
Зависи како се узме,у неку руку ...да.i taj je uvek, msm kriv, u zavisnosti od .-rukovitosti i kroja! (desno.-, levo.-)
'ajde, Paula, barem to nije problem, Marica se u to razume.Kriv q![]()
Водите га на суд...крив је'ajde, Paula, barem to nije problem, Marica se u to razume.
😳A, stigo ovaj sto je napravio sebi forum da uvek bude u pravu, posto u zivotu ne moze da dodje do reci....ovde moze i klona da napravi da sakrije svoju dvolicnost....u zivotu ne moze.
smešno mi kada slušam o ženamasta se ti smees
na glavobolju ili zvocanje?![]()
javi se kad zelis da produbimo iskustvo... s muskarcima....smešno mi kada slušam o ženama
pošto ja o ženama ne znam ništa
ceo život sam sa muškarcima uglavnom, i sad imam dvojicu dečaka![]()
ZvijezdeZa raspad veza, zene ili muskarci? Ja mislim da su vecinom zene.
A to vole da rade .... svi znamo ko.Gledanje u tuđe dvorište, novčanik, odnos, brak, postupke, ponašanje....ko god upoređuje svoj odnos sa nečijim drugim e taj je kriv.