ja mislim d ai kad imaju 22 cm misle da bi trebalo jos koji cm duzi.
to im u prirodi a sto ne znam.
verovatno jos ko klinci u pesku uporedjuju sa drugarima, komentarisu, i tako rastu sa saznanjem da UVEK MOZE VECI.
ambicioznost...

ja mislim d ai kad imaju 22 cm misle da bi trebalo jos koji cm duzi.
to im u prirodi a sto ne znam.
verovatno jos ko klinci u pesku uporedjuju sa drugarima, komentarisu, i tako rastu sa saznanjem da UVEK MOZE VECI.
![]()
to je ta cudesna trava
Mene zanima ko je mushkarcima nabio kompleks da je njihova kiita mala!?
A?
u bibliji lepo pishe zbog chijeg zayeba smo isterani iz raja
pametnom dovoljno
da niste isterani iz raja nikad piccke ne bi videli![]()
ja cisto sumnjam da je ijedna zena IKADA nekome rekla da ima mali.....
imamo ceste primere kad zene LAZU u humanitarne svrhe da je: ogroman, najtvrdji, najbolji, najlepsi, razbija ko nijedan, najjbolji jebbac ikada, najjaci orgazmi ikada i tako redom, sve te bele lazi da bi njemu bilo super.
a da neka kaze da mu je: mali, polumek, ruzan, tanak, nikakav, to ja prosto ne mogu ni da zamislim....![]()
ako je tvoja teorija tachna
zashto onda mushkarci devojke pitaju koliko si ih imala ili ----> je li moj najvetji
sasvim je razumljivo da neko kao ti ne bibliju nego bilo koju knjigu nikad nije uzeo u ruke pa izvlachi pogreshan zakljuchak
ako je tvoja teorija tachna
zashto onda mushkarci devojke pitaju koliko si ih imala ili ----> je li moj najvetji
![]()
...a šta miš...muškarci to pitaju zato što im je mali ******...?![]()
pa ništa...grešiš šinko...grdno grešiš...
zato što je kreten jer je spreman da joj poveruje ako mu kaže da ih je imala samo trojicu...![]()
zene kako god
****** je cudo prirode
mislite o tome
zashto je bitno koliko ih je imala ako on nju zaista voli?
muska sujeta je naopaka stvarzashto je bitno koliko ih je imala ako on nju zaista voli?