38imak
Veoma poznat
- Poruka
- 14.378
Kada moze da se hvali da je zasluzan za sve sto se dobro desi u Srbiji, onda moze da bude kriv i za sve lose.I to sam cula kad je nevreme u srbiji vucic kriv.
Ne moze i jare i pare.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada moze da se hvali da je zasluzan za sve sto se dobro desi u Srbiji, onda moze da bude kriv i za sve lose.I to sam cula kad je nevreme u srbiji vucic kriv.
ti ne razumes neke najprostije stvari:
ako neces vise da me tuzakas, da iznesem teoriju zavere:Treba samo utvrditi ko je naredio da se sajle iseku, a ankeri sklone da se ne bi videle.
aha, znaci ako ja tebe ne vredjam, ti ces mene?Neću ni da čitam, od lažova nikad nije postao normalan diskutant....
Vidi ovako Maja Gojković koja NIJE odgovarala za tu nesreću je danas na čelu APV.Vidi ovako,kada se Pajtić koji NIJE odgovarao za one nesreće pojavio na protestu,mene je to odmah podsetilo na onu staru narodnu izreku Ku..a o poštenju.Imaš u Politici lep tekst na temu ovih protesta pa pročitaj,nemoj biti ovca.Ne daj da te rade.
Извођач радова, ако је наплатио, а лоше извео радове.Ko je kriv za pad nadstrešnice?
I da nije nalatio kriv je, ali krivi su i nadležni organi koji su potpisali dokumente da je nadstrešnica dobro izvedena.Извођач радова, ако је наплатио, а лоше извео радове.
Izvođač radova može i pogriješiti, ljudi smo, svi griješimo. Ali zato postoje neke sigurnosne mjere tako da greške ne bi dovele do ovog što se desilo. Tko je pregledao i odobrio idejni projekt? Što je radio nadzor? Ne možeš sve samo tako svaliti na izvođača.Izvođač radova, ako je naplatio, a loše izveo radove.
Наравно да треба да уследи надзор, ало то не амнестира извођача рдова од дела одговорности, а постоји сумња да је извођач подмитио надзор да одобри технички пријем.Izvođač radova može i pogriješiti, ljudi smo, svi griješimo. Ali zato postoje neke sigurnosne mjere tako da greške ne bi dovele do ovog što se desilo. Tko je pregledao i odobrio idejni projekt? Što je radio nadzor? Ne možeš sve samo tako svaliti na izvođača.
E tako.Strucnjak mafijaski se trazi.Kakve bre bajke, svima je jasno da je politizacija pada nadstršnice način da se sakriju ubice, da tužilaštvo ne sme da optuži ni jednog korumpiranog "stručnjaka" koji je u "opoziciji" koji je pobio ljude u Novom Sadu....Normalno da je svaki mafijaški "stručnjak" ugradjen u svaki posao u Novom Sadu....
Nije imala upotrebnu dozvolu.I da li je imala upotrebnu dozvolu
Izveštaj statičara? Da li je izvodljivo?
Veći deo objekta u Srbiji nema upotrebnu dozvolu.I da li je imala upotrebnu dozvolu
Izveštaj statičara? Da li je izvodljivo?
Znaci opozicija ubila ljude da bi osvojila vlast, ako te dobro razumemo?Bravo, čovek je sasvim direktan....svi treba da odgovaraju, po novojs, osim ubica....zar to i nije razlog pritiska na tužilaštvo? Osvajanje vlasti ubistvom 15 ljudi?