Ko je kriv od opozicionara što je Vučić još uvek na vlasti?

Ђилас, као најјача политичка фигура у опозицији. Ако би се процентуално могло одредити његов допринос зашто су Вучић и секта СНС и даље на власти, онда то не би износило испод 50% одговорности.

Ko je kriv iz opozicije što imamo dementan narod? Kakva zamena teze...
Evo ni ja ne mogu da se setim zašto samo znam da je zbog nečega bolje glasati Grupu Gradjana " Naslednici Ante Pavelića" samo ne Demokratsku Stranku.
Teška sranja pravili, gore nego da te bombarduju i Švabo i Englez istovremeno.
Još se oni ponosili time...
Ne sećam se tačno šta beše...

Сви. Друга стана истог новчића. Представа за јавност а онда једу и пију заједно. Само наивни верују да постоји опозиција.
Док се не дигне кука и мотика, без политичког предводника, руља обичног народа промене нема.

Онај Никола Алексић је можда једини искрен од свих који јавно иступају али је човек у годинама и ретко где се може чути. Остали исто ср.ање- друго паковање.
У праву си 100% за то да су то у суштини једна иста екипа. Негде 2002(3) био сам присутан, сасвим случајно, једној ситуацији када су један посланик из радикала и један из дос-а (мање познати), само неколико дана раније у скупштини толико посвађали да сам помислио да ће ножеве да поваде кад после пар дана причају као браћа рођена.
Сада, када сам озбиљно у градњи тек сада могу да видим шта се ради, ко са ким сарађује, ко кога и шта финансира. О таквим стварима боље да ћутим.
Тако да ми је од свих политичара (част изузецима) који су на нашој политичкој сцени од 1989 мука. Имам јако лоше мишљење о свима.

Evo ni ja ne mogu da se setim zašto samo znam da je zbog nečega bolje glasati Grupu Gradjana " Naslednici Ante Pavelića" samo ne Demokratsku Stranku.
Teška sranja pravili, gore nego da te bombarduju i Švabo i Englez istovremeno.
Još se oni ponosili time...
Ne sećam se tačno šta beše...
Само поређење било које од актуелних и прошлих власти указује на затвореност ума. Као да бираш рђу или блато за ручак.
Помрачење ума је потпуно када неко закључи да рђу никако не треба јести, па напуни уста блатом.

Back