Ko je kriv od opozicionara što je Vučić još uvek na vlasti?

Krivi su lideri koji su pocepali demokratsku stranku. Kriv je Kostunica sto se povukao iz politike.
A kada bi Opozicija pobedila da li bi narod bolje živeo?

Da li bi narod imao standard da kupi original Windows 11?

Vidim, mnogi su ostali zakucani na kompovima iz 2015-te, reše se da još samo Linux može da radi na dotrajalim kršu...

A opozicija nemoćna...

Krivi su lideri koji su pocepali demokratsku stranku. Kriv je Kostunica sto se povukao iz politike.
demokratska stranka i njeni brojni deriavti su stalno razbijani čim se pojavi novi perspektivan lider...dal je do sujete ili do sluižbe ili oba faktora ne znam...uglavnom se nisu pokazali previše sposobni da vode zemlju..još su ih ovi sad demonizovali kao žute lopove pa nemaju šanse da skupe dovoljno za vladu....treba nam nešto novo...a da ne bude kombi stranka..da ima infrastrukturu po unutrašnjosti...znači treba vremena i resursa da se to napravi...načekaćemo se čini mi se...

demokratska stranka i njeni brojni deriavti su stalno razbijani čim se pojavi novi perspektivan lider...dal je do sujete ili do sluižbe ili oba faktora ne znam...uglavnom se nisu pokazali previše sposobni da vode zemlju..još su ih ovi sad demonizovali kao žute lopove pa nemaju šanse da skupe dovoljno za vladu....treba nam nešto novo...a da ne bude kombi stranka..da ima infrastrukturu po unutrašnjosti...znači treba vremena i resursa da se to napravi...načekaćemo se čini mi se...
1. da ne bude ni pro NATO ni pro Ruska.
2. Da ima integritet i svoju politiku
3 da sto je moguce vise suzbije korupciju
to je okvirno

Сви. Друга стана истог новчића. Представа за јавност а онда једу и пију заједно. Само наивни верују да постоји опозиција.
Док се не дигне кука и мотика, без политичког предводника, руља обичног народа промене нема.

Онај Никола Алексић је можда једини искрен од свих који јавно иступају али је човек у годинама и ретко где се може чути. Остали исто ср.ање- друго паковање.

1691473958626.jpeg

Back