- Poruka
- 82.520
Tek pre neki dan provalim DMSO kao nešto super dobro i prirodno (uslovno rečeno)
Jel koristio neko?
Jel koristio neko?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moram ja to prvo da prostudiram.@Pinocchio , rekoh pomaže kod migrena
skoro sam neleteo i probao. Poboljšava crikulaciju i širi kapilare tak oda je za očekivati blago crvenilo i peckanje. Nemoj da te to zaplašiMoram ja to prvo da prostudiram.
Čim sam pročiotao "miogrena" setih se tebe a znam kakve su to muke Tantalove.Sada si mi dao zadatak.
ja sam našao potpuno čist, farmaceutski nivo 99,9% čistoće i mazao ga. Još me stra da pijem, iako kažu da nema problema.U kom obliku si ga koristio?
mogo sam da nađem nešto još crnje, ćutiPa da, što me se ne setiš kada jedeš čokoladu ili slušaš blues, nego kada neko migrenu pomene!
Ej, pisao sam o čokoladi na široko i na dugačku.Joj!
Č.o.k.o.l.a.d.a.
Ne ne, ja to mantram da ti budem asocijacija na čokoladu, a ne na tu neke tegobe.Ej, pisao sam o čokoladi na široko i na dugačku.
Asocijacija si na planinarenje i spretna u kuhinjiNe ne, ja to mantram da ti budem asocijacija na čokoladu, a ne na tu neke tegobe.
i sad misliš da si se izvukao? JokAsocijacija si na planinarenje i spretna u kuhinji
plus migrena
Uključi kritičko razmišljanje jer su ga u jednom periodu pljuvali naveliko i naširoko. Nije intereantno farmaceutskoj industriji jer ne može da se patentira a generalno je jeftino. Kod nas je skuplje nego što treba da bude jer ga tako predstavljaju. Možda može neko da ti nabavi čist iz inostranstva za manje para pa rastvaraj sama.Ček da malo izguglam ovaj DMSO.
Interesuje me još za još po nešto, ne samo migrenu.Uključi kritičko razmišljanje jer su ga u jednom periodu pljuvali naveliko i naširoko. Nije intereantno farmaceutskoj industriji jer ne može da se patentira a generalno je jeftino. Kod nas je skuplje nego što treba da bude jer ga tako predstavljaju. Možda može neko da ti nabavi čist iz inostranstva za manje para pa rastvaraj sama.
To je nus produkt pri proizvodnji papira.Dimetilsulfoksid (DMSO) je prirodna tečnost rastvorljiva u vodi. To je bezbojna nesintetisana tečnost ekstrahovana i dobijena preradom sokova iz celuloznog drveta.
Hm, možda i probam mada mi zvuči kao neki čudotvorni napitak.
Generalno za cirkulaciju a ima i drugih povoljnih stvari.Interesuje me još za još po nešto, ne samo migrenu.
Generalno za cirkulaciju a ima i drugih povoljnih stvari.