Gost
ja mislim da ce covek stvorio boga, a ne bog covekao kao sto mnigi misle...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BudalaAnonymous:pa ne znam po kojoj je to logici... ali vidim da si neki moron i nisi ni malo funny
....
ti mozes da mislis sto god hoces, to je tvoje pravo. Ako ti mislis da je covek stvorio boga ili bogove, onda uzivaj u tome jer to je istina. Vidis, namerno sam bog pisao malim slovom, jer bog kojeg su ljudi stvorili i nije vise od toga. To je(su) mrtvi bog, bez sile, bez...Mi ljudi smo skloni imati nase male bogove jer mislimo da cemo se tako provuci sa svim nasim grehovima. Jer, ako je bog stvoren ljudskom mastom onda takvom bogu nismo ni odgovorni za nase postupke. Mozemo raditi sto god hocemo a da za to nemamo posledice. Stoga mi je jasno tvoje razmisljanje. To je u stvari bekstvo od stvarnosti. Nemoj me krivo razumeti, neprebacujem ti za tvoj izbor. To je tvoje licno razmisljanje i opredelenje...Anonymous:ja mislim da ce covek stvorio boga, a ne bog covekao kao sto mnigi misle...
el_fatih:a ko je stvorio covjeka ?????????
el_fatih:a ko je stvorio covjeka ?????????
funny:p
pa ako je tako onda smo mi stvorili i roditelje a ne oni nas
zenzen:Molim moderatora da izbrise prethodni isti tekst kojeg potpisuje gost.
Здраво, драги ZenZen, ја сам модератор овога форума. У чему jе ствар?
Поздрав.
1010011:«nasao sam dovoljno razloga da podrobno ispitam ima li terija evolucije solidan temelj.»
SVAKO ima mentalni kapacitet da razume evoluciju. To nije ničija privilegija. Druga stvar je da li želiš to da prihvatiš jer se kosi sa tvojom religijom pa ispadaš duduk u očima drugih.
Mislim da u svakom većem gradu postoji muzej sa makar par eksponata fosilnih ostataka neke životinjice ili biljke stare sto i više miliona godina. Raspitaj se kako je moguće da pronalazimo ostatke miliona raznih vrsta a baš nijedan fosilni ostatak čoveka. Zaključak: čoveka tada nije bilo na planeti.
Lepa stvar kod naučnih teorija je ta što mogu biti podvrgnuta strogim testovima. Evolucija je sve testove prošla, odlično daje predviđanja i što je još važnije možemo na delu da je posmatramo. Opstaje ko se prilagodi.
Dobar je primer sa onim leptirima iz Engleske. Pre industriske revolucije tamo je postojala vrsta leptira koja se javljala u dve varijante: svetla i crna i to u odnosu 80:20 u korist svetlih. Svetli su opstajali jer su se sakrivali od ptica prilepivši se uz svetla stabla. Međutim, kako je zagađenje u tom delu postajalo veće svetli leptiri su postali lako uočljivi i u vrlo kratkom vremenu su gotovo istrebljeni. Sada tamo možemo naći ogroman broj crnih leptira koji su opstali «prilagodivši» se situaciji.
Ovakvih primera ima dosta.
Mi smo prvi sisari koji nosimo pantalone. Treba da smo ponosni na to što možemo da ukapiramo evoluciju a ne da se unazađujemo i zaglupljujemo samo zato što je ona u suprotnosti sa našom verom.
- Свак име своjе мишљење :wink:Simpson:Kissko, naucnici bar diskutuju, razmatraju, logicki rasudjuju, a takvi poput tebe samo kazu JA VERUJEM... bez ikakvog razmisljanja bez imalo logike, ma bez grama mozga... u proteklih nekoliko dana sam na ovim diskusijama rekao dosta pronadjenih nelogicnosti u samoj bibliji a ti i dalje teras svoje... to je zato sto ti je taj hriscanski mentalitet usadjen jos kao malom i ne zelis ili se bojis da se taj tvoj mali svet srusi.
Simpson:Kissko, naucnici bar diskutuju, razmatraju, logicki rasudjuju, a takvi poput tebe samo kazu JA VERUJEM... bez ikakvog razmisljanja bez imalo logike, ma bez grama mozga... u proteklih nekoliko dana sam na ovim diskusijama rekao dosta pronadjenih nelogicnosti u samoj bibliji a ti i dalje teras svoje... to je zato sto ti je taj hriscanski mentalitet usadjen jos kao malom i ne zelis ili se bojis da se taj tvoj mali svet srusi.