gost 351128
Domaćin
- Poruka
- 4.973
kako se uzme možda samo budeš na pogrešnom mestu u pogrešno vreme 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kako se uzme možda samo budeš na pogrešnom mestu u pogrešno vreme![]()
Posmatrac koji ce ispreviti krivinu jer gleda u![]()

eeeeeeeeeeeeeee a kasmo vam jagodica i ja lepo govorile da se unterciregi el se tako kaze kupuju na buvljacima
vi ste sve bezali od nas

To je uvek seksi veruj mi.....![]()

ja nosim crveno beli ves uski sta se po tom vidi nisam citao mrzi me
zavisi, je li na pruge ili na cvetice.
ja nosim crveno beli ves uski sta se po tom vidi nisam citao mrzi me

da si gej koji navija za zvezdu![]()

izazivas me da ti demonstriramd a nisam
I ne kaze se gej nego *****
![]()

mjok
ma ja sam politicki korektna...znaci gej![]()

Ne , ti da si politicki korektna rekla bi ***** i navijala za Zvezdu![]()

Razlog ćaletovog napuštanja prostorije, kada ćerka dovede svog dečka na upoznavanje sa matorcima.
- Mama, tata, evo dovela sam mog dečka da ga upoznate. Zove se Mustafa.
- Dobri dan mama i tatko. Oćemo nešto popijemo ***** ?
- Još uvek nije baš naučio srpski kako valja. Hihi. Radi u jednom noćnom klubu, baš je dobar dečko.
- Jao ćero, pa baš je sladak sa tim turbanom i u toj haljini. Jel da Tiosave ?
- Hm, da. Idem ja. Moram da očistim pušku... Mislim sataru da naoštrim... Mislim da pojebem komšijinog kera... Mislim idem malo da prilegnem.
- Mama, što ode tata ? Da mu se možda ne sviđa Mustafa ?
- Ne ćero, ni slučajno. On to od sreće.
![]()

da si gej koji navija za zvezdu![]()

Ne , ti da si politicki korektna rekla bi ***** i navijala za Zvezdu![]()

Bas sam procitao nesto zanimljivo kako po donjem vesu mozes otkriti sa kakvom devojkom imate posla,ne znam
zvuci mi kao gomila gluposti ali vi dame procitajte pa podjite od licnog primera da li je to tako ili 'pak ne!
Babece (retro) rublje
Devojke koje ga nose ne obracaju puno paznje na spoljasnji izgled,ne zaljubljuju se u face glavne u drustvu,teretandzije,fensere.Drazi su im inteligentniji tipovi sa kojima imaju puno razlicitih tema za razgovor.
Ipak seks im je vazan,posle svega mnogo i je vaznije sta sledi nakon skidanje takvog rublja
Sarene gacice sa nekim natpisom
Takve gacice nose devojke vedrog duha,sasave uglavnom nasmejane.
Njima je takodje drag seks,i upamtite momci,citajte poruku pre nego sto skinete
Tangice
Njih nose devojke samouverene devojke koje imaju visoko misljenje o sebi,narocito o svom telu
nisu sramotljive,vole svoje atribute da pokazu partneru.Traze partnere sa dosta dobrim fizickim izgledom.
Znaju sta zele i ako im ne predvidite zeljeni uzitak,tesko da ce biti druge prilike.
Klasicne bele gacice
Ovakav ves nose otvorene i iskrene devojke koje takodje od svog partnera traze da bude takav prema njima.
Emocije stavljaju na prvo mesto ali i seks im je vazan,bez obzira sto donje rublje ne izgleda tako seksi.
Gacice sa masnicama,cveticima,leptiricima
Donji ves koji vole romanticne zene i devojke koje zaista zele da udovolje svom partneru.
Osim upadljivog rublja vole da ukrase prostor mirisljavim svecicama,tihom mizkom,prigusenim svetlom.
Svileno rublje
Brazilskog ili bikini kroja bez mnogo dodataka, čipke, ukrasa jednostavan, a seksi ves nose dame sofisticiranog ukusa. One zavode suptilno, ali do kraja. Iako njihov ves nije preterano upadljiv, one same jesu i tesko ih je zaboraviti.
STA MISLITE?

ono peri deri vazda iste .