Ko je jaci, drzava ili crkva ?

Pera zdera

Buduća legenda
Poruka
37.559
Ilegalno grade crkvu u naselju Stepa Stepanović

Stanovnici naselja "Stepa Stepanović" javili su se našoj redakciji revoltirani što "grupa 'dobrovoljaca' uz 'blagoslov' crkve, bez ijednog papira za dozvolu gradnje, konfiskuje deo zemljišta koji je po urbanističkom planu predviđen za Dom zdravlja, hipermarket i ostale sadržaje od egzistencijalnog značaja za život stanovnika ovog naselja".
- "Gradilište" je okupirano ljudimo u civilu, bez šlemova, potrebne dokumentacije za izvođenje radova, table sa istaknutim podacima ko je izvođač, investitor, po kojoj dozvoli se radi, itd - kažu zabrinuti stanovnici ovog voždovačkog naselja.
Oni se pitaju kako je moguće da "se teritorija zauzima kao u 19. veku i da li u državi postoji neki red i zakon koji treba da se poštuje od strane svih pa i crkve"


Mozda je ipak najjaci otac Stojadin >



 
Poslednja izmena:
Sto mene boli uvo, ja ne zivim u tom naselju Stepa Stepanovic pa nisam ugrozen ali vidim da stanari masovno protestuju, da su protiv izgradnje crkve pa se pitam ko je najjaci u drzavi i moze li na silu ili diskretno bez dozvole da se grade crkve.

A pogledaj ovo > http://www.telegraf.rs/vesti/853683...te-osnujte-crkvu-u-srbiji-sa-samo-100-potpisa

i da mafija gradi bez ikakve dozvole ko su pa stanari da uzimaju vlast u svoje ruke..zna se gde treba da se obrate..radnicima odneti kaficu...:D
 
Radnici su jadnici, fizikalci a i obratili su se ako si pogledala sve sto sam postavio. Izasla je inspekcija i videla da nemaju nikakvu dozvolu za gradnju osim usmenu dozvolu nekog oca Stojadina.
A kad su kupovali stanove dobili su projekte da ce tu biti dom zdravlja. Mozda ih nebi ni pazarili s pogledom na crkvu :D
 
ako hocu mogu da se pravim da budem osetljiva..glumica plp to sam ti ja..:D

Ma ti si jedna Fina cura, to ti samo onako, treniras strogocu, evo ti :
101-belaruza-korpa.jpg
 
Nevidjen skandal. Amoral. Drzava je totalno omanula, u njoj je zacarelo nasilje nad ljuskim pravima. Evo kako je pravoslalvna srpska, svetosavska crkva sticala velika imanja - nasiljem i otimacinom opstinskog zemljista, bilo da su bile sume, njive ili pasnjaci. To je moral tih ljudi koji propovedaju lkjubav prema bliznjem. Sramota.
 

Back
Top