Ružan finansijski
Aktivan član
- Poruka
- 1.153
Da li je zapravo on vodja masona? Vladar iz senke? Daleko sam od pobornika teorija zavera i slicnih gluposti, ali mislim da je jedan od globalnih vodja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što se mene tiče, Elon Musk je predsednik USADa li je zapravo on vodja masona? Vladar iz senke? Daleko sam od pobornika teorija zavera i slicnih gluposti, ali mislim da je jedan od globalnih vodja
Zeljko Mitrovic za bogatinjuAmerički Željko Mitrović , ono Žex za one sa malo skupljim ulaznicama. : d
Mislis svidjaju ti se njegove milijardeŠto se mene tiče, Elon Musk je predsednik USA
Baš mi se sviđa.
Nisam materijalista, sviđa mi se kao pojava. Npr. i Mark Z je milijarder, ali mi je odbojan od početka pa dok god postoji. I Gates.Mislis svidjaju ti se njegove milijarde
Zeljko Mitrovic za bogatinju
Da li znaš da je narkoman?Nisam materijalista, sviđa mi se kao pojava. Npr. i Mark Z je milijarder, ali mi je odbojan od početka pa dok god postoji. I Gates.
Musk mi ima vajb Jobs-a koji mi se izuzetno dopadao.
Tandara-mandara, ženska logika![]()
Fizicki realno jesu odbojni, a umno ocigledno mozgovi cim su zgrnyli ogromnu lovu i upravljaju svetomNisam materijalista, sviđa mi se kao pojava. Npr. i Mark Z je milijarder, ali mi je odbojan od početka pa dok god postoji. I Gates.
Musk mi ima vajb Jobs-a koji mi se izuzetno dopadao.
Tandara-mandara, ženska logika![]()
Bogatiji je od Trampa?Pa otprilike.
Inače on nije nikakav naučnik i inovator niti je nešto duhovan lik (ono smejurija da ga neki porede se Teslom) već je lik samo preduzetnik, biznismen i ima pare, mada i to je vrlo lako moguće da je on tu samo reklamni lik i zaštitno lice jer ono u principu maltene niko ne zna kako je i gde on zaradio te silne milijarde, a pritom on koji je težak nekih 50-ak milijardi čini mi se da sad ode u banku i kaže kao hoću da podignem ne znam 10 milijardi jer eto hoću malo da troškarim ili da ih držim u slamarici ili u dušeku na kome spavam ono sumnjam da bi mu dozvolili već bi bilo ono, alo dečko beži bre da te ne vidimo, ajd nemoj da nas zajebavaš već taj novac iako je možda tvoj ima da ga trošiš namenski na ono za šta ti mi kažemo.
Po netu pise da je 400 milijardi tezak netoPa otprilike.
Inače on nije nikakav naučnik i inovator niti je nešto duhovan lik (ono smejurija da ga neki porede se Teslom) već je lik samo preduzetnik, biznismen i ima pare, mada i to je vrlo lako moguće da je on tu samo reklamni lik i zaštitno lice jer ono u principu maltene niko ne zna kako je i gde on zaradio te silne milijarde, a pritom on koji je težak nekih 50-ak milijardi čini mi se da sad ode u banku i kaže kao hoću da podignem ne znam 10 milijardi jer eto hoću malo da troškarim ili da ih držim u slamarici ili u dušeku na kome spavam ono sumnjam da bi mu dozvolili već bi bilo ono, alo dečko beži bre da te ne vidimo, ajd nemoj da nas zajebavaš već taj novac iako je možda tvoj ima da ga trošiš namenski na ono za šta ti mi kažemo.
Verovatno sa mnogobrojnim nekretninamaPo netu pise da je 400 milijardi tezak neto
Od ovih na Balkan Infu mi se *****. Ali cinjenica da he veliko jaje u Americi i Svetu. Kako se pravilno i zive Ilon negde pise negde ElonOn je iz Republike Srpske ako se ne varam?!
Pogledajte prilog 1672817
Ma Balkan Info je kancer,zaglupljuju nas narod!Od ovih na Balkan Infu mi se *****. Ali cinjenica da he veliko jaje u Americi i Svetu. Kako se pravilno i zive Ilon negde pise negde Elon
Od ovih na Balkan Infu mi se *****. Ali cinjenica da he veliko jaje u Americi i Svetu. Kako se pravilno i zive Ilon negde pise negde Elon
Najveci teoreticari zavereMa Balkan Info je kancer,zaglupljuju nas narod!
Znao sam nego negde pisu ElonKaže se Ilon , jer na englskom jeziku se često e čita kao i , kao što se recimo za Englesku ne kaže England nego Ingland.
Ma Balkan Info je kancer,zaglupljuju nas narod!
Ko nikad nije zapalio džoint neka baci prvi kamen!