paja1408
Buduća legenda
- Poruka
- 34.639
ko je gledao na bell ami reportazu sa ljudima iz 3 diviziona 250 raketne brigade koja je oborila F-117 i f-16...??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ocito nije niko gledao...
kazu da je pilot F-16 dobio cin generala i 300.000 dolara apanazu i otpremninu...a zoltan djani kaze dobio otpremninu nekoliko stotina evra...
nije u redu .trebao bi amer da se upozna s čovjekom..i da mu da malo love...što jes ..jes...
pa dolazili su da se upoznaju sa celim divizionom...trazili su informacije kad je otkriven F-117...dal smo ga videli i danju i nocu...dal smo ga videli dok se puni gorivom itd.. potpukovnik kaze da je povucen iz upotrebe 2008.god...da vise nece niko da ga kupi...a imalo je kaze mnogo zainteresovanih...
zanimljivo
Pajo, to je ta emisija jel?
11 Минут
mislim, da se nešto slično dogodilo izmedju dva pilota ..(davno je bilo na TV-u)...Argenitne i Engleske kada je Englez oborio Argentinca....upoznali su se rukovali otišli na večeru ..profesionalci pa to ti je.,...a možda sam i nešto pobrkao..uglavnom billi su piloti i kasjnije postali prijetlji
Spirit of Missouri, 88-0329, Taken 2007.
http://www.armchairgeneral.com/forums/showthread.php?t=62405
![]()
![]()
aaauuu kako mi je poznat ovaj odnos komande prema jedinici...
zanimljivo
Pajo, to je ta emisija jel?
aaauuu kako mi je poznat ovaj odnos komande prema jedinici...
ovo nije nikakav dokaz....znaci vatrogasci koji su gasili pozar u hrvatskoj moraju znati barem nesto...
Пајо ови ниси имали много лепих речи за Данија.
Bilo je toga, ali svakako nije pravilo....
Па сигурно би Руси нешто написали, поседују могућност сателитског праћења.
Мада све је могуће, али не верујем да су авиони Б 2 улазили у ваздушни простор СРЈ јер нису имали ни потребу за тим.
ne nije...ova je pravljena u ovom mesecu...
ljudi su ogorceni...zamisli da ih nema u spomen sobi 250 brigade...
zamisli da bi ove ljude htela bilo koja zemlja na svetu koja ima raketne sisteme...a sta se kod nas desilo..?? divizion je rasformiran i ljudi poslati u penziju....pa i amerikanci bi dali nepitaj para da se ova posada nadje kod njih...
ne nije...ova je pravljena u ovom mesecu...
ljudi su ogorceni...zamisli da ih nema u spomen sobi 250 brigade...
zamisli da bi ove ljude htela bilo koja zemlja na svetu koja ima raketne sisteme...a sta se kod nas desilo..?? divizion je rasformiran i ljudi poslati u penziju....pa i amerikanci bi dali nepitaj para da se ova posada nadje kod njih...

na kratko samo mali offnisu...da znas samo koliko je danija bilo u vj....
postavljani su ljudi koji blage veze nemaju sa formaciskim mestom...meni je komandant bio vezista...postavljen od vise komande da zavodi red i kaznjava odrzava disciplinu na silu....dosao rat a on ne zna nista ko vo...da nije bilo nas nizih po cinu--ode sve u pm...pa zar stvarno mislis da smiljanic ima ijedan kvalitet za k-ta RV i PVO..?? pa da nije imao nacelnike sektora uza se---ceo RV i PVO bi najebao...
bruka...ali doci ce vreme, pa da se i to ispravi!
Uh Pajo! To je već politika....slobodno mogu da kažem - izdajnička ! Šta je sa onim generalima što su uspeli onako sjajno da sačuvaju i tehniku i ljude, usput se boreći sa teroristima ?! Svi su negde skrajnuti....Čak i onaj p.pukovnik , PT-ejac iz VP, što se zajedno sa vojnicima zavlačio u pećine i zemunice da bi pohvatali ili pobili teroriste koji su se u njima skrivali, je čujem skroz marginalizovan ...a čini mi se da je i penzionisan pre vremena . Ne mogu da mu se setim imena, al' bio je legenda dole....![]()
na kratko samo mali off
Valjda i Lazarevicu bese ves - veza, pa je bio uzuzetno uspesan `99 na mestu komandanta vecih vojnih formacija van svog ves- a.
Naravno, verovatno je zavrsio i druge skole koje su ga kvalifikovale za visokog oficira.