Ko je gad

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Prema kome muskarac moze biti neposteniji. Recimo radi se o cudnoj stvari. Vernom muskarcu npr. se nudi jos 4 do 5 zena i ako ih on odbije on je razocarao 4 do 5 zena, a samo jednu je ucinio sretnom, jel tako. A ako ih ne odbije on je ucinio nesretnom samo jednu.

E sad mene zanima da li onaj koji je veran je u stvari veliki gad ili ne?

Prema kome muskarac moze biti neposteniji. Recimo radi se o cudnoj stvari. Vernom muskarcu npr. se nudi jos 4 do 5 zena i ako ih on odbije on je razocarao 4 do 5 zena, a samo jednu je ucinio sretnom, jel tako. A ako ih ne odbije on je ucinio nesretnom samo jednu.

Aj da se upisem na temu dok ne stigne Zabica. :lol:
Muskarac koji se suoci sa takvom ponudom ne razmislja da li ce svojim (ne)cinjenjem usreciti neku od tih zena, vec da li ce usreciti sebe. Osim toga ne verujem da postoji iko ko se opterecuje time sto je ispao gad, cak i kada je svestan da jeste gad, jer ljudi imaju suvise dobre unutrasnje mehanizme odbrane i sami sebe obozavaju.

Moj savet za sve one koji bi varali a nisu spremni za to :mrgreen: da zayebu i budu verni svojoj zenici ;)

Jer se svalerisu a posle kukaju na te fufice kao da oni nisu teli da ih yebu nego ih ona naterala i slicne glooposti :lol:

Ili yebite i budite spremni na posledice ili nemojte uopste da se kurrvate kad kukate stalno :cool:

I zene isto , daju pa posle se zale na yebaca kako ih ne voli ne razume bla bla bla :dash:

To je samo jedan sex, nista oziljnije :hvala:

Kada varaš, nepošten si najpre prema samome sebi. A, kada si odan, najpre si veran samome sebi. I ništa nije vrednije od toga, biti čist u sopstvenim očima. Mirnog sna. Čiste savesti . :)

policija za veze ko je koga varao hehe
a je l vam se nekad cini da biste bili bolji par ako bi vas par pustio da budete nestasni, ali da vas ne podvodi
tako zamisljate naravno nastavicete da sedite za kompjuterom kao i do sad, nemate neke druge namere

vazno je da tebi bude dobro
nije prevara za svakoga to mu dodje do sklopa lichnosti
nekima je prevelik teret i jednostavno nisu za to
ko shto drugi tip mushkaraca opet ima muke da ga zadrzi u gatjama
ne moze coek protiv svoje prirode

ma ne moze,pati
oce da se shvalerishe a krivica ga sputava/nece da se shvalerishe a nude mu se skrndelji
i da ocesh bez noza i puno kesha nema lepote za tebe,jagodo

По некада желим да будем веран и да не погледам ни једну другу...а онда дођу дани када улазим у стан и прво што угледам је намргођено и надркано лице помешано горичином,нервозом...и онда док себи и њој спремам вечеру после 12 сати проведених на послу ,пожелим да имам 5 ...10...15...

Apsolutno, totalni gad, takvog lincovati :)

Back