Ко је димитриј Медведев

Alekasandar3

Buduća legenda
Poruka
35.716
Рпђен 14.Септембра 1965. Студирао право на Лењинградском универзитету заједно са Антоном Иванивим- шефом ГАСПРОМ МЕДИА групе и председником борда већих медијских група-сада председник Врховног Арбитрарног Суда Русије, Николајем Виниченком, главним тужиоцем Санкт Петерсбурга- сада шефом судских службеника Русије и Константином Чујченком- КГБ-ГАСПРОМ, ГАСПРПМ Медиа, ГАСПРОМ Банк.
(Све фаца до фаце, исти класићи одабрани од КГБ)

To je jedan Rus.;)
Rodjen je u Rusiji...zato je Rus.
OMED_P1.jpg

Svetolice, citam neke zapisnike sa Nirnberskog Procesa - neverovatno kako je lucidan Gering bio, recimo, za tri klase iznad saveznickog tuzioca - i naidjem na izjave Juliusa Strajhera, nacistickog propagandiste.

I zacenim se od smeha, jer to sto je on pricao svakodnevno vidim ovde i na SC. Par izjava:

"Znam ja vise o Jevrejima nego i oni sami. Odmah sam znao da si Jevrejin po glasu. Prvo nisam bio siguran, ali onda su mi rekli. Onda sam pazljivo slusao i shvatio - da, pravi Jevrejin!"

"Znamo neprijatelja. I znamo mu ime - belosvetski Jevrejin! I znamo da Jevrejin mora da umre."

"Time sto smo iskorenili cetiri miliona Jevreja - sad neki kazu pet ili sest miliona, ali to je propaganda, cetiri i po miliona u vrh glave - su Jevreji sad postali mucenici. Zbog iskorenjivanja tih Jevreja, antisemitizam je pretrpeo mnogo stete u zemljama gde je lepo napredovao."

itd.

Back