ko je bolji

iskreno, ni moje teme nisu nista bolje od ove, ali brate, ova tema je horor ovog foruma:D. izvini, nista licno, samo mislim da navijanje nema veze sa seskom. mozda sa ljubavlju, ali ne takvom o kojoj se ovde (ponekad) prica :D

kako nema veze :shock::shock:

jedan pravi delija nikad neće kresnuti grobarku :cool:

ko još voli ribe koje su groblje :mrgreen:

...не могу сад да нађем...чини ми се GIF фајл...када слонче, Делија торба магарца Партизановца и маше му шалом испред њушке...али очигледно да нико не уме тако сочно да се постави за своју порцију као комшије...:lol:

Pokusavala sam da nagovorim jednog mog omiljenog forumasa koji je usput budi receno grobar da otvori diskusiju na temu ko je bolji u krevetu grobari ili cigani, ali covek je rekao da dame imaju prednost jer je proslu temu on postavio
eto mozda je tema malo ostrascena crno belom bojom hehe ali sve je za ljude
molila bih vas da navijacke strasti ostavite po strani kao i mnostvo ruznih reci. Oba tima i njihovi simpatizeri zasluzuju podjednaku sansu da se o njima kao ljubavnicima ili ljubavnicama cuje.S obzirom na to da zastupam jednu od te dve strane i to prilicno crno belo obojeno zadojeno od mog oca jos kad sam bila mala sa mnostvo pokusaja ispiranja mozga crveno belom bojom ostala sam dosledna grobarka
i mislim da grobari/ke su sasvim pristojne ljubavnice

Ti verovatno volis crnce pa hoce da nam kazes da te trpao neki crnac pa da nas pecnes kako ima ki.rcinu koja je otamanila pola tvoje zenske familije.

Back