Ko je bolji skandal majstor Čeda Jovanović ili Sergej Trifunović?

Ko je bolji skandal majstor Čeda Jovanović ili Sergej Trifunović ?

• Čeda...kad namiriše...gluten u belom...brašnu...

glasova: 3 30,0%
  • Sergej...kad ugleda punu belu crtu...i patrolu narodne milicije...

glasova: 2 20,0%
  • Neko treći...(Žeksatanista, Desingerica, Haris Đinović, Karleuša...)

glasova: 5 50,0%

• Ukupno glasova
    10

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
28.692
...

Jedan autorski osvrt na vanserijske skandal majstore...
Iako ima i više kandidata...za ovu priliku izdvojili smo ove skandal ultimajt fajtere

Čedu Jovanovića i Sergeja Trifunovića!

Ne znamo da li koriste istog dobavljaĉa....
Ali znamo da često imaju skandale po gradu a i regionu... gde su neretko u modu - "bauljam i čarlijam drogiran i pijan..."

Čeda je sad malo primirio...mada je jedno vreme imao kao neku maniju razbijanja pekara i pizzerija...

Da li ga je nervirao gluten u kiflama ili sta vec...ali znamo da je potezao i reket na pekare...
Nekidan se na njega na Pinku derinjao cak i Žeks-atanista, koji je u toj emisiji kao branio Cecu...a koja je kao sa zemunskim CIA klanom planirala otmicu tog istog Žeksa-taniste...
Znaci...Pink rijaliti odvrnut na max...

S druge strane...
Sergej kazem....ne znam da li i njega gluten baca na skandale...ili ima istog dobavljaca kao Čeda...ali evo i njega sve češće medju jatom demona...
A izgleda da je nasao i mladu zensku slicne psiho-pato-logije...
A jedan stan je mali (kolikigod bio) za dve demonima opsednute glave...i onda logicno mora da se oslobadja prostor bacanjem tanjira...

Praticemo ova dva takmaca u skandalima :drugari:

...

Cheda je placenik. To je osoba koja nema ni malo obraza i uopste nije skandal majstor, nego dvorska luda..

Kad je cheda podizao bunu , tu se videlo da on uopste ni u sta ne veruje, nego kao kad dodje neka sprdnja od coveka koja dodje i blefira pijance...
Ja sam omasio pola sata da blokiram tu njegovu akciju , moj drugar je bio direktno na prvom ispitu koji je cheda prekinuo ...i tacno sam video kakve ljude trazi ovo drustvo, osim chede koji treba samo da takve zbuni u sekundi ...
Ljude koje u sustini UVEK boli dupe za druge, i UVEK gledaju samo neku svoju korist da sprovedu , u bilo kom trenutku i koristeci bilo koga i bilo koju okolnost ali pazeci da se ne prozovu liderima nego pratnjom...

Izasno je kad vidis da osobe koje kao imaju moc razmisljanja vidis kako imaju emocije ali imaju i stav prema emocijama da nijedna emocija nije bitna samo korist..
I uzasno je kad pomislis da ako je to suprotni pol, zivis ceo zivot sa osobom koju ustvari boloi dupe da li je sa tobom ili bilo kim, bitno je novac i potrebe seksa da su tu..

Pazite, iako ovo zvuci da pricam o zenama jer mnoge zene su takve, ne pricam samo o zenama nego i o muskarcima...koji ni na koji nacin ne pokazuju da su papci , itekako se bune , kao pokazuju delove svoje licnosti , ali nije...to je sve gluma, ustvari im je svejedno ko je pored njih , ko im je dete , ili deca, ko im je zena sa kojom ce da zive ceo zivot...sve im je svejedno..
Mnogo takvih muskaraca ima u Srbiji a spremni su da skoce kao da zakolju bilo koga ako ne postsuje njihovu porodicu , a ustvai samo glumataju , bitno je da prave te mini scene i samo oni su bitni...

Sergej moze biti samo budala, otkacena budala, a moze biti da mu ustvari nije stalo nidocega osim do njega samog....i do zezanja...nije iskljuceno da je ovo goreopisano , ali mnogi koji ne izgledaju kao Sergej su takvi , ameboidni, kao cheda...i kao taj moj drug i kao par oceva mojih drugara, i kao neki moji drugari , bez oceva, dok drugi nisu takvi iako pricaju da im nije stalo ni do cega i stvarno prave razne faulove, tj kao pokazuju da im nije stalo ni do cega, ali vidis da su negde napravili minu ...Evo pojasnicu samo na jednom , nije mu stalo ni docega osim do sebe, ali je ostao bez oca i to ga je bolelo dok je bio mali , i nije mu stalo ni do cega ali su mu deca ne na taj showmen nacin nego potajno da niko ne primeti cak ni deca, jako bitna da im pruzi ono sto je njemu nedostajalo dok je bio mali , neka podrska, neke zezancije, a ne hrana i pare , uopste ih tu ne mazi...
Tacno ispravlja svoju krivu drinu...

Zbog inicijativnosti , trecina muskaraca nisu papci , ali nikad muskarci ne bi rekli da je polovina muskaraca u Srbiji ljigavog karaktera , da ih u sustini zabole sa kim ce proziveti ceo svoj zivot...a takvi su...izgleda tradicija...

Чеда, наравно.

Где ћеш већи скандал од овога:

08051.jpg

Dok se Sergej valjda ne drogira :D

On je glumac umetnik...pa se kao droga podrazumeva u tom paralelnom svetu...:think:

Gluma i estrada...su sa drogom na dobar dan...
E sad....nekima je dovoljan i alkohol, a neke odvuce na droga stranu...
Lepa Lukic se pak nasla u kocki...
Celi EKV nestao od droge...
Darko Lazic se prevrce s kolima...
...

- Estrada se drogira (ne samo nasa vec i belosvetska), ovi slabiji karakteri, jer ne uspevaju psiho-fizicki da iznesu teret popularnosti i priliva novca...treba potapati splavove svaku noc...

- Gluma/Umetnost se drogiraju da namire paralelne svetove (citaj demone) i sve te uloge i likove koji neminovno postaju da bi usli u tu glumu...
I onda...ajde ti glumi Šekspira ili sta vec 7 dana u nedelju 12 meseci u godini...

E jos ako jedni/drugi udju u pare...koje su po zakonitosti proklete...onda to ode...do podzemnog sveta....

...

On je glumac umetnik...pa se kao droga podrazumeva u tom paralelnom svetu...:think:

Gluma i estrada...su sa drogom na dobar dan...
E sad....nekima je dovoljan i alkohol, a neke odvuce na droga stranu...
Lepa Lukic se pak nasla u kocki...
Celi EKV nestao od droge...
Darko Lazic se prevrce s kolima...
...

- Estrada se drogira (ne samo nasa vec i belosvetska), ovi slabiji karakteri, jer ne uspevaju psiho-fizicki da iznesu teret popularnosti i priliva novca...treba potapati splavove svaku noc...

- Gluma/Umetnost se drogiraju da namire paralelne svetove (citaj demone) i sve te uloge i likove koji neminovno postaju da bi usli u tu glumu...
I onda...ajde ti glumi Šekspira ili sta vec 7 dana u nedelju 12 meseci u godini...

E jos ako jedni/drugi udju u pare...koje su po zakonitosti proklete...onda to ode...do podzemnog sveta....

...
I jadni Džej se i drogirao i opijao. Pa nije pravio skandale. Kombinacija droge i karaktera ala Sergej nije baš dobra.

Чеда, наравно.

Где ћеш већи скандал од овога:

08051.jpg
То није скандал. То се зове просвећење, у литератури познато као тренутак кад човек схвати своје заблуде и грешке. И онда се озари због тога . То се десило Мудром Чедомиру овде.

...

Jedan autorski osvrt na vanserijske skandal majstore...
Iako ima i više kandidata...za ovu priliku izdvojili smo ove skandal ultimajt fajtere

Čedu Jovanovića i Sergeja Trifunovića!

Ne znamo da li koriste istog dobavljaĉa....
Ali znamo da često imaju skandale po gradu a i regionu... gde su neretko u modu - "bauljam i čarlijam drogiran i pijan..."

Čeda je sad malo primirio...mada je jedno vreme imao kao neku maniju razbijanja pekara i pizzerija...

Da li ga je nervirao gluten u kiflama ili sta vec...ali znamo da je potezao i reket na pekare...
Nekidan se na njega na Pinku derinjao cak i Žeks-atanista, koji je u toj emisiji kao branio Cecu...a koja je kao sa zemunskim CIA klanom planirala otmicu tog istog Žeksa-taniste...
Znaci...Pink rijaliti odvrnut na max...

S druge strane...
Sergej kazem....ne znam da li i njega gluten baca na skandale...ili ima istog dobavljaca kao Čeda...ali evo i njega sve češće medju jatom demona...
A izgleda da je nasao i mladu zensku slicne psiho-pato-logije...
A jedan stan je mali (kolikigod bio) za dve demonima opsednute glave...i onda logicno mora da se oslobadja prostor bacanjem tanjira...

Praticemo ova dva takmaca u skandalima :drugari:

...

Ciganče Čedomir bez premca. Rusi mu sipali ekstazi deci u sok.

..
Ljude koje u sustini UVEK boli dupe za druge, i UVEK gledaju samo neku svoju korist da sprovedu , u bilo kom trenutku i koristeci bilo koga i bilo koju okolnost ali pazeci da se ne prozovu liderima nego pratnjom...
Ali objektivno, to je 90% ljudi na planeti Zemlji, od ovih koji su aktivna radna snaga.

Znaci, ne racunajuci tu nekog ko je na roditeljskoj ili drzavnoj sisi, koji objektivno moze da bude tako 'moralan'.

Ali objektivno, to je 90% ljudi na planeti Zemlji, od ovih koji su aktivna radna snaga.

Znaci, ne racunajuci tu nekog ko je na roditeljskoj ili drzavnoj sisi, koji objektivno moze da bude tako 'moralan'.
Znas jedan apsurd, ja sam radeci na selu stekao utisak da na selu mozes da budes moralan.
Evo zasto sam stekao takav utisak...
Moji deda i baba su sve planirali ali ako se stigne stigne se , ako se ne stigne, ne stigne se...ako pokisne pokisen...
Inace su dobri planeri , izuzetno , otud ja kad radim menadzment ljudi se krste kako sve knap bude...mislim da je to spoj njihovog dobrog planiranja i poznavanja, a onda i dobrog snalazenja u letu..

Kad imas takav pristup na selu , i imas kefalo, npr moj deda je obilazio njive po okolini i gledao sta su ljudi posejali , slusao vesti , kretao se, i obavezno zvao ljude koji prolaze putem da svrate na ljutu i ili kafu...
Na selu ljudi pre prihvate ljutu nego kafu , jer kafa traje, a ljuta brzo ide ali ne toliko brzo da ne bi stigli da razmene abrove i informacije..
Abrove nikad nije prenosio , ni on ni baba, a ja bih to cuo kao dete, mada neki ljudi , npr meni draga komsinica, koja uvek pomogne, i ima dobre namere i pametna je i kuca joj je stabilna, mudrica prava, prenosi mnogo abrova, ali nekako to radi bez zlobe nego vise prijemnici odrade reakciju...Neobicna zena, abrovi a niko je ne mrzi , pomaze , ne trazi nista, nego ljudski , nema zla u sebi , a pametna da moze da proceni kakav je ko...a ne znam da li je pismena...po ponasanju jeste, ali ovako stvarno ne znam..racunam da jeste...

I kad imas takav pristup pun vere i imas i pameti , na selu onda si rasterecen da nesto mora, i onda biras..
Zato mislim da na selu ljudi mogu da budu moralni , ali zacudo su uglavnom nepismeni i neznalice, primitivni.
Neki izaberu veru , i u veri mogu da budu najbolji , bas zato sto ne moraju da zure, nista ne moze da ih uhvati u makazice, njihovi najveci dogadjaji su dug, zenidba i deca, Dug izbegavaju , zenidba , mora da bude pametno odradjena i deca to ide polako i rastu uz tebe ali moras unapred da ih naucis...musku decu , a zensku decu mora da ucis drugacije, mora i majka da je uci...ovo je balkan, zenska deca mora da se uce da cuvaju postenje na zenski nacin , ne na muski..cast na muski , postenje na zenski...

Ima sve svoje zasto ...

Ali eto zanimlijvo da ziveci 6 meseci na selu leti i 6 meseci u gradu , od septembra dok ne sredim da mi zakljuce sve ocene mnogo pre kraja skolske godine i od 1 og maja pravac selo , i pre prvog maja, ali tako ..
da sam dosao do zakljucka da selo nudi istu slobodu kao i bogatstvo , da mozes da biras trenutak bitke i poziciju i onda mozes da budes moralan...

Ali selo inace zbog malog nivoa obrazovanja i vaspitanja, nije bas moralno i izuzetno je nemoralno kad se preseli u grad...

Samo da dodam, moj deda i baba su imali manje od pola hektara zemlje i malu kucu , dakle nisu bili ni bogati ni odrzivo bogati , ali su pametno ulagali i nekako gurali kraj sa krajem...
Sve cerke su po nesto pokupile dobro , ali nijedna nije pokupila sve dobro ili sve mudrosti , nego su se sve savile prema muzevima...i poprimile od njih neki deo svoje psihologije i razmisljanja....a nisu insistirale a iskreno mislim da nisu ni shvatile sta su deda i baba znali , jer nisu isti bili prema njima , nego prema meni kao unuku , ja sam bio tudja briga, a njihov nadzor, sto je ogromna sloboda sagledavanja...dok cerke su bile njihova briga, plus i nadzor i ko zna sta sve i sramota..a ja nisam, ja niti sam njihova sramota, niti sam njihova briga, samo nadzor...

Back