Isidor**
Elita
- Poruka
- 22.898
Lično mislim da su strani poslodavci bolji pogotovo oni sa zapada. Uređeni sistem koji oprobano dobro funkcioniše.
imaš li takvo iskustvo ili samo generalizuješ.Najgori su nasi jer sve drze lopovi i politicari koji mogu da gaze bez posledica
Imam.imaš li takvo iskustvo ili samo generalizuješ.
nemci,amerikanci,svajcarci,svedjaniLično mislim da su strani poslodavci bolji pogotovo oni sa zapada. Uređeni sistem koji oprobano dobro funkcioniše.
Zavisi koja ti je delatnost. Generalno ne volim da radim za strance iz patriotizmaLično mislim da su strani poslodavci bolji pogotovo oni sa zapada. Uređeni sistem koji oprobano dobro funkcioniše.
To je lepo, mada domaći poslodavci znaju da se loše ophode prema zaposlenima. Dok je kod stranaca to ređi slučaj.Zavisi koja ti je delatnost. Generalno ne volim da radim za strance iz patriotizma![]()
Znas kako, ja sam u IT-u svi su ovde ugladjeni i na noteTo je lepo, mada domaći poslodavci znaju da se loše ophode prema zaposlenima. Dok je kod stranaca to ređi slučaj.
To je lep posao, nisi vezan za kancelariju jedino ti treba internet i radno vreme praviš naspram sebe.Znas kako, ja sam u IT-u svi su ovde ugladjeni i na note![]()
Upravo takve ideje sam imao.Problem mi je uvek bio kako naćii radnu snagu.To je lep posao, nisi vezan za kancelariju jedino ti treba internet i radno vreme praviš naspram sebe.
Sa dužnim poštovanjem ja bi reko da si ti jeo bunike-dileme nema.Mozda zato sto bi da radi ko crnac a da ga platis kao belca
Samo reci koliko bi trebao da platim da bi neko bio zadovoljan.Pod uslovom da je taj za upotrebu.Pusti te fore ima posla ko oce da radi,ima posla jer neko mora da radi,a ne jer ga dobro placaju
Možda zato što takav profil radnika lako nalazi posao i nije mu potreban gazda.Upravo takve ideje sam imao.Problem mi je uvek bio kako naćii radnu snagu.
I poslodavci su ljudi gde ima dobrih i loših. Pogotovo domaćih, koji su do kapitala došli na razno, razne načine pa sa time se ne mogu nositi. Ili su kompanije nasedili od uspešnih roditelja i ne znaju šta sa njima da rade.U Srbiji imam jako losa iskustva sa obe varijante.
Koliko sam video i osetio na svojoj kozi, cim neko od nasih dodje do neke funkcije pocinje da se bahati i da pravi problem.
I poslodavci su ljudi gde ima dobrih i loših. Pogotovo domaćih, koji su do kapitala došli na razno, razne načine pa sa time se ne mogu nositi. Ili su kompanije nasedili od uspešnih roditelja i ne znaju šta sa njima da rade.
Iznenađujuće je kako loši ljudi zauzmu tako dobre pozicije. Šta je to što oni znaju a ostali ne?Problem je i sto se ponasaju da im je firma dedovina dok je vlasnik u Austriji odakle vodi firmu u vise drzava pa ne zna sta se sve desava.
Iznenađujuće je kako loši ljudi zauzmu tako dobre pozicije. Šta je to što oni znaju a ostali ne?