L
LOTOS
Gost
da li možete da se sjetite ili je već zaboravljena, d
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
onoj koja je ostavila trag na duši- kada ti se pri pomisli na nju otme osmjeh na licuGazdarica:Jel' se ovdje prica o nekim djecijim simpatijama, ili o "pravoj" prvoj ljubavi...??? :shock: :? :shock:
Pa, kako takva ljubav moze da se zaboravi...???LOTOS:onoj koja je ostavila trag na duši- kada ti se pri pomisli na nju otme osmjeh na licuGazdarica:Jel' se ovdje prica o nekim djecijim simpatijama, ili o "pravoj" prvoj ljubavi...??? :shock: :? :shock:
Blago tebi!!!!kosmopolit:sa njom zivim :wink:
Sa kim?Sa uciteljicom?kosmopolit:sa njom zivim :wink:
Emily_Bg:Bio je to jedan moj komsija,zivi na spratu iznad mene..kad sam bila klinka obozavala sam ga,on je straiji od mene nekih 4-5 godina,ali me to nije sprecavalo da mu se divim.....secam se,redovno sam njegovoj kevi isla po cigare,kada je igrao kosarku donosila mu vodu,setala mu psa.....sve to kada sam imala oko 10-11 godina.....naravno,znala sam ja da on mene gleda kao malo slatko dete iz komsiluka,ali mislim da je on bio moja prva ljubav,i 'trajao'je oko godinu-dve....i posle kada bih ga sretala ,kada sam vec bila starija,podilazili bi me neki zmarci,a bio je presladak.
A eto danas,on idalje zivi u mojoj zgradi,samo sa porodicom,moja cerka i njegov sin,doduse on je mladji od mog deteta se poneki put igraju.....a nas dvoje pijemo kafu..moja prva ljubav i ja!
jagodica:el to ona pozorisna marija![]()