bmaxa
Legenda
- Poruka
- 62.504
To je već biznis, nije religija ČPŽivota pre smrti i nema u stvari
I Zemlja je ploča što pliva u bari
A karte za raj i pogled iz lože
Ja držim u ruci i svaki dogovor može
[Nikad Izvini]
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
To je već biznis, nije religija ČPŽivota pre smrti i nema u stvari
I Zemlja je ploča što pliva u bari
A karte za raj i pogled iz lože
Ja držim u ruci i svaki dogovor može
[Nikad Izvini]
"Zasto ste me osudili na vecnost?"Kako se zaslužuje besmrtnost ?
Molitvama, dobrim delima, pokajanjem... ?
Zašto je uopšte bitno da čovek bude besmrtan i šta to znači za druge ljude ?
Зато што су животиње бесловесна бића. Што каже (мислим) владика Николај: нити имају раја нити пакла, у неку руку им лакше него људима. Кад би људи били свесни шта их чека после смрти и шта ће рећи пред Творцем плашили би се сигурно. Овако непомјаник и његова војска шапуће..бога нема, пиј, једи, весели се , живот је кратак.postoji jedna interesantna činjenica a to je da se životinje ne plaše smrti
naravno, reagiju insiktivno na odbranu ali nemaju fobiju od smrti...samo čovek ima
Znaci iz straha od pakla treba da mu sluze?Зато што су животиње бесловесна бића. Што каже (мислим) владика Николај: нити имају раја нити пакла, у неку руку им лакше него људима. Кад би људи били свесни шта их чека после смрти и шта ће рећи пред Творцем плашили би се сигурно. Овако непомјаник и његова војска шапуће..бога нема, пиј, једи, весели се , живот је кратак.
Strah boziji je pocetak mudrostiZnaci iz straha od pakla treba da mu sluze?
Mislim da je strah od zatvora, veciZnaci iz straha od pakla treba da mu sluze?
Значи Бог нам је даровао живот и хвала нашем Творцу. А страх од паклених мука треба да постоји да бисмо се поправили и били бољи да заслужимо Царство Небеско.Znaci iz straha od pakla treba da mu sluze?
Nisu svi ljudi kriminalci..Значи Бог нам је даровао живот и хвала нашем Творцу. А страх од паклених мука треба да постоји да бисмо се поправили и били бољи да заслужимо Царство Небеско.
Naporiv, apsolutno se ne plasim smrti, jedino cega se plasim je da budem prisutan kada se to dogodi...postoji jedna interesantna činjenica a to je da se životinje ne plaše smrti
naravno, reagiju insiktivno na odbranu ali nemaju fobiju od smrti...samo čovek ima
Tad i jesi najprisutniji.Deset sekundi da traje smrt kao vecnost.Naporiv, apsolutno se ne plasim smrti, jedino cega se plasim je da budem prisutan kada se to dogodi...
Nije tesko razumeti sta je pisac zeleo time da kaze. A kao neko ko je jedva ostao ziv mogu da ti kazem da je to apsolutna glupost.Tad i jesi najprisutniji.Deset sekundi da traje smrt kao vecnost.
E pa ne volis zivot nista od besmrtnosti.Nije tesko razumeti sta je pisac zeleo time da kaze. A kao neko ko je jedva ostao ziv mogu da ti kazem da je to apsolutna glupost.
Sta?E pa ne volis zivot nista od besmrtnosti.
Nisam rekla od zivota pa da se ljutis da zivis stotku daj boze al.od besmrtnosti nema nista cim.jednu sekundu zivota ne cenis
A do tog zakljucka si dosla na koji nacin? Zato sto se ne plasim smrti?Nisam rekla od zivota pa da se ljutis da zivis stotku daj boze al.od besmrtnosti nema nista cim.jednu sekundu zivota ne cenis
A do tog zakljucka si dosla na koji nacin? Zato sto se ne plasim smrti?
Gospod, dragi moj, je besmrtan.Kako se zaslužuje besmrtnost ?
Molitvama, dobrim delima, pokajanjem... ?
Zašto je uopšte bitno da čovek bude besmrtan i šta to znači za druge ljude ?
Mozes li da pruzis adekvatan odgovor na pitanje. Kako si do tog zakljucka dosla na osnovu toga sto se ne plasim smrti...Ima i takvih jedva cekaju da umru i dobro sta da kazem hrabri su .I umrece ono zauvek.
Mozes li da pruzis adekvatan odgovor na pitanje. Kako si do tog zakljucka dosla na osnovu toga sto se ne plasim smrti...
Samo sam.komentarisala zivot i besmrtnost a ne smrt.To tebi ustupamMozes li da pruzis adekvatan odgovor na pitanje. Kako si do tog zakljucka dosla na osnovu toga sto se ne plasim smrti...
A kakve veze to ima sa onim sto sam napisao? Sastavni deo zivota je smrt, ako hoces da pricas o zivotu moras da se pomiris sa cinjenicom da je zivot pesma ciji je refren smrt. Kada to prihvatis zivot ce ti biti lepsi I vredniji.Samo sam.komentarisala zivot i besmrtnost a ne smrt.To tebi ustupam
Tema je besmrtnost a to je zivot a ne smrt.A kakve veze to ima sa onim sto sam napisao? Sastavni deo zivota je smrt, ako hoces da pricas o zivotu moras da se pomiris sa cinjenicom da je zivot pesma ciji je refren smrt. Kada to prihvatis zivot ce ti biti lepsi I vredniji.
Niti si ti ni ona mjerilo svega vec samo dva iskustva za sebe.Nije tesko razumeti sta je pisac zeleo time da kaze. A kao neko ko je jedva ostao ziv mogu da ti kazem da je to apsolutna glupost.
Pitanje je dal je bitno da covek bude besmrtan. Ja sam ti dao odgovor...Tema je besmrtnost a to je zivot a ne smrt.
Aha a onda kada na sav glas pricaj tipa light at the end of a tunnel, svi to uzimaju za neki dokazNiti si ti ni ona mjerilo svega vec samo dva iskustva za sebe.
Nije uopšte bitno šta vidiš nakon smrti, nego to, što je mozak mrtav, dakle EEG ravna linija, a ti imaš i dalje svest.Aha a onda kada na sav glas pricaj tipa light at the end of a tunnel, svi to uzimaju za neki dokaz