- Poruka
- 77.909
pa ti misliš da ne znam o subotarima ništaNije ovde rec o tome.
Nisi pratio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ti misliš da ne znam o subotarima ništaNije ovde rec o tome.
Nisi pratio.
Tako je,to su moje reci i sad mi reci kako si uspeo da na osnovu OVIH mojih reci doneses zakljucak kojeg sam ti osporio ??????????????
Kopiraj i postavi mi ti ceo taj tekst.Pa postavljen je cijeli tekst imaš fino i link.
Evo sad ce,samo sto nije...Kopiraj i postavi mi ti ceo taj tekst.
Kompletan.
Sram te bilo. Uradio sam to i postavio link i ti glumiš kao ne vidiš. Sramota da čovjek u tim godinama ovako nisko pada.Kopiraj i postavi mi ti ceo taj tekst.
Kompletan.
Vidim link otvorio sam ga ali na njemu ne nalazim taj tekst na linku?Sram te bilo. Uradio sam to i postavio link i ti glumiš kao ne vidiš. Sramota da čovjek u tim godinama ovako nisko pada.
Link je validan a tekst je kopiran sa tog linka. Dakle dobio si i tekst i prevod teksta na srpski i link ka tekstu.Vidim link otvorio sam ga ali na njemu ne nalazim taj tekst na linku?
Zasto nisko pada trazeci od tebe argument?
Kopiraj i postavi mi ceo tekst.
Hocu da vidim kontekst recenog.
Ja sam otvorio link i nema to na tom linku.Link je validan a tekst je kopiran sa tog linka. Dakle dobio si i tekst i prevod teksta na srpski i link ka tekstu.
DOBIO SI PREVOD. Od riječi do riječi prevod koji jasno potvrđuje da se prilikom naljeva u hramu NIJE SMJELO KORISTITI KUVANO VINO.Ja sam otvorio link i nema to na tom linku.
Nisam dobio prevod vec tvoj komentar.
Zasto bi bio problem da postavis ceo tekst da vidimo kontekst?
egw školaSram te bilo. Uradio sam to i postavio link i ti glumiš kao ne vidiš. Sramota da čovjek u tim godinama ovako nisko pada.
Ja sam stavio ovaj link:
Ne funkcionise to.Ja sam stavio ovaj link:
https://www.sefaria.org/Mishnah_Menachot.8.6?lang=bi&with=all&lang2=en
Za ovaj dio sa linka:
"One may not bring libations from sweet wine, nor from wine produced from smoked grapes, nor libations from boiled wine, and if one did bring a libation from such wine, it is not valid."
Čim uđeš taj dio ti je highlightovan a on kobajagi ne vidi. I sa takvim diskutovati?
Postavi ti onda ceo tekst sa ovim delom sto je on postavio.
vidiš da je lažov i falsifikatorJa sam stavio ovaj link:
https://www.sefaria.org/Mishnah_Menachot.8.6?lang=bi&with=all&lang2=en
Za ovaj dio sa linka:
"One may not bring libations from sweet wine, nor from wine produced from smoked grapes, nor libations from boiled wine, and if one did bring a libation from such wine, it is not valid."
Čim uđeš taj dio ti je highlightovan a on kobajagi ne vidi. I sa takvim diskutovati?
Imaš cijeli tekst na linku. Ništa u tekstu ne mijenja značenje te rečenice. Za naljeve u hramu koristilo se pravo alkoholno vino. To i Sv. Pismo jasno kaže ali vi ste sola Elena. Vaš je Bog Elena Vajt. Ona je rekla da je to sok od grožđa pa to mora biti.Ne funkcionise to.
Zasto bi bilo tesko da kopiras i postavis ceo tekst??
oni na svadbi u kani ponapijali se od soka? hahahaImaš cijeli tekst na linku. Ništa u tekstu ne mijenja značenje te rečenice. Za naljeve u hramu koristilo se pravo alkoholno vino. To i Sv. Pismo jasno kaže ali vi ste sola Elena. Vaš je Bog Elena Vajt. Ona je rekla da je to sok od grožđa pa to mora biti.
Kako te bre nije sramota,kakvo ubacivanje,sta je tebi ?..., falsifikuje 10 zapovesti od spc i ubacuje subotu
Kada mi otvori nema to.Imaš cijeli tekst na linku. Ništa u tekstu ne mijenja značenje te rečenice. Za naljeve u hramu koristilo se pravo alkoholno vino. To i Sv. Pismo jasno kaže ali vi ste sola Elena. Vaš je Bog Elena Vajt. Ona je rekla da je to sok od grožđa pa to mora biti.
"Zasto izbegavas da mi postavis celi tekst?Imaš cijeli tekst na linku. Ništa u tekstu ne mijenja značenje te rečenice. Za naljeve u hramu koristilo se pravo alkoholno vino. To i Sv. Pismo jasno kaže ali vi ste sola Elena. Vaš je Bog Elena Vajt. Ona je rekla da je to sok od grožđa pa to mora biti.
Ne izbjegavam imaš na linku. Ja imam neku toleranciju u diskusiju ali ovakvo otvoreno uriniranje po zdravoj pameti protivnika stvarno neću trpiti. Ostavim tekst, prevedem da ne bi ti rekao da bježim od prevoda i stavim link da ne bude da sam izmislio da bi ti govorio da toga nema na linku. Što je previše previše je.Zasto izbegavas da mi postavis celi tekst?
Nisi preveo tekst vec samo navodno objasnio sa 3 recenice.Ne izbjegavam imaš na linku. Ja imam neku toleranciju u diskusiju ali ovakvo otvoreno uriniranje po zdravoj pameti protivnika stvarno neću trpiti. Ostavim tekst, prevedem da ne bi ti rekao da bježim od prevoda i stavim link da ne bude da sam izmislio da bi ti govorio da toga nema na linku. Što je previše previše je.