Ko - je - Antihrist - ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam stavio ovaj link:
https://www.sefaria.org/Mishnah_Menachot.8.6?lang=bi&with=all&lang2=en

Za ovaj dio sa linka:
"One may not bring libations from sweet wine, nor from wine produced from smoked grapes, nor libations from boiled wine, and if one did bring a libation from such wine, it is not valid."

Čim uđeš taj dio ti je highlightovan a on kobajagi ne vidi. I sa takvim diskutovati?

Ja sam stavio ovaj link:

Za ovaj dio sa linka:
"One may not bring libations from sweet wine, nor from wine produced from smoked grapes, nor libations from boiled wine, and if one did bring a libation from such wine, it is not valid."

Čim uđeš taj dio ti je highlightovan a on kobajagi ne vidi. I sa takvim diskutovati?
Ne funkcionise to.
Zasto bi bilo tesko da kopiras i postavis ceo tekst??

Ja sam stavio ovaj link:

Za ovaj dio sa linka:

vidiš da je lažov i falsifikator
meni daje
prvi stih od Karadžića a sledeći stih iz jerusalimske biblije, falsifikuje 10 zapovesti od spc i ubacuje subotu

..., falsifikuje 10 zapovesti od spc i ubacuje subotu
Kako te bre nije sramota,kakvo ubacivanje,sta je tebi ?
...zar ne vidis da su neki vasi izbrisali ono sto im je smetalo,evo ti dokaza:

Exo.20,8:
"...Remember Yom HaShabbos, to keep it kodesh. 9 Sheshet yamim shalt thou labor, and do all thy work: 10 But the Yom HaShevi'i is the Shabbos of Hashem Eloheicha; in it thou shalt not do any melachah, thou, nor thy ben, nor thy bat, thy eved, nor thy maidservant, nor thy cattle, nor thy ger that is within thy gates; 11 For in sheshet yamim Hashem made Shomayim and Ha'Aretz, the yam, and all that in them is, and rested Yom HaShevi'i; for this reason Hashem blessed Yom HaShabbos, and set it apart as kodesh..."

Једна од њених књижевних асистената, Франсис Болтон, коначно се пожалила сабрату адвентисти: „Већина онога што ја пишем појављује се у часопису „Review and Herald“ као да је изашло испод пера сестре Вајт и да је резултат надахнућа Богом. Желим да вам кажем да ме ово веома жалости јер осећам да ја играм преварантску улогу“. Када је госпођа Вајт сазнала за ово признање, госпођица Болтон је била разрешена свог положаја no кратком поступку.

Imaš cijeli tekst na linku. Ništa u tekstu ne mijenja značenje te rečenice. Za naljeve u hramu koristilo se pravo alkoholno vino. To i Sv. Pismo jasno kaže ali vi ste sola Elena. Vaš je Bog Elena Vajt. Ona je rekla da je to sok od grožđa pa to mora biti.
Kada mi otvori nema to.
To je tvoj dokaz zasto bi bio problem da ga izneses celokupnog?

Ne izbjegavam imaš na linku. Ja imam neku toleranciju u diskusiju ali ovakvo otvoreno uriniranje po zdravoj pameti protivnika stvarno neću trpiti. Ostavim tekst, prevedem da ne bi ti rekao da bježim od prevoda i stavim link da ne bude da sam izmislio da bi ti govorio da toga nema na linku. Što je previše previše je.
Nisi preveo tekst vec samo navodno objasnio sa 3 recenice.
Zaista ne nalazim to kada otvorim link.
To je stvarno tako.

Zasto bi bio problem da postavis ceo tekst?

Cega se bojis??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back