- Poruka
- 18.738
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao što mi je ružan ovaj novi vindous ikspe![]()
koji novi
mislish skin?
A valjda, jadna ja nemam ni antivirusi čim sam ga vaspostavila odmah se pojavio moćni GG virus kako je to lepo, ne napušta me ni kad mi crkne hard
bar je lepo znati da ti je neko veran je l'...
![]()
Tako ti i treba kad koristis windows =P
Dada sad će bar da se seksamada, moram priznati, da ni starom nije falilo sexa, yebo je mene svaki dan bar nekoliko puta
da se ne izražavam sada.....
![]()
Skini onaj flash disinfector, baš super gowance![]()
+Windows contains FAT.
Use Linux -- you won't ever have to worry about your weight.
mislim da je anketa promasena, tj. nije obuhvatila sve moguce odgovore.
Dobro mali, sta ti osh, da ebes ili da drqas na neciju sliku?Dakle ako nije tajna, Ko Ima Vise Sexa - Ruznije ili Lepse Zene ?
Malo je ti cudna stvar - sto bi vi rekle nekvalitetni muskaraci (tj stidljivi, slabi neodlucni i previse emocionalni) obicno imaju samo jednog partnera u zivotu - svoju zenu (i ne mnogo sexa).
Kakva je situacija sa ekvivalentom za zenski pol - tj za ruzne zene.
( ne slabe - sve su zene slabe)
...zato shto je pobegao sa Teen Pdf-a...![]()
Ruzne zene imaju vise seksa, jer samo na taj nacin mogu da privuku muskarce, a lepe zene imaju manje seksa, jer su muskarci tolike sline da znaju da nemaju sanse kod njih, pa se ni ne trude da im pridju iako bi one mozda legle sa prvim koji naidje.
Da.Vidi moj potpis.Previse emocionalni muskarci(zene) su nekvalitetni.............svasta.........
Sa druge strane,ko jos slusa sta zene pricaju(bez uvrede),jer one misljenje i razmisljanja menjaju kako im odgovara..........to je 100% tacno.
najvise sexa imaju zene koje ga najvise zele..bez obzira na to da li su lepse ili ruznije..inace ako cemo biti realni najvise sexa imaju qrve da izvinete