- Poruka
- 49.997
To je nešto što bi svako trebao da zna.Citirate Boleta i nema šta dalje da se priča...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je nešto što bi svako trebao da zna.Citirate Boleta i nema šta dalje da se priča...
Da treba da citira Boleta?To je nešto što bi svako trebao da zna.
Ja sam bio vozac kad su uveli novo pravilo , pa sam verovatno kao i ostali pokupio sta je novo pravilo....kazem krstio sam se jer mi je jasno bilo ono sto je matematicaru jasno....i to naravno da je tako , tu se ne moze nista promeniti...Pa ako 40 godina voziš kružni bez traka i odjednom ih uvedu, verujem da dosta ljudi misli da je žuti u prednosti.
Promeni brlju pod hitno ili bar nemoj da ločeš od ranog jutra...Narod naviknut na guženje sam skida gaće
Tako dođe.Znaci onda ja vozim iskljucivo spoljasnom trakom mogu izaći kad hoću a ovi drugi nek koce ja ću vazda biti upravu
Naravno ali onda naiđeš na ove što hoće da skrenu recimo u m. tolbuhina pa sačekaš jedno pola sata da se oni sklone. Ili odeš u srednju i prođeš ih sve.Znaci onda ja vozim iskljucivo spoljasnom trakom mogu izaći kad hoću a ovi drugi nek koce ja ću vazda biti upravu
Nema ako se prestrojavaš u srednju traku. Kružni ima nekoliko pravila ne samo jedno o kružnom nego po novom i sa trakama. Iz trake u traku nemaš prednost.Pošto je kružni tok već regulisan znakom i propisima o kretanju u kružnom toku, ne važi pravilo desne strane....tako da u kružnom toku spoljnja traka uvek ima prednost...