Ko ima prednost žuti ili crveni auto?

Pregledao sam Slaviju kruzni tok....
Ono vise nije kruzni tok nego skup raskrsnica i tacno se vidi da i najveci glupan dobija informacije kako da prodje slaviju , toliko su rasclanili tokove vozila da ono nije kruzni tok....
Slavija je bas dobar primer kako se mora sa ovim narodom, da se pretpostavi da su svi tupani i glupani i da mora da se skloni sve da ne nastupi stojanje u kruznom toku , tj kruzni stajaci tok...

Ali slavija vise nije kruzni tok....to je nadam se svima jasno....

Naravno da sam video u prvih 5 minuta silna krsenja pravila, tj prelaske preko 2 i vise linija, jer nije bilo guzve niti ce je biti kako je postavljena...sto je dobro , ali nije primer za kruzni tok...
Niti se gradski kruzni tok racuna ono sto je navedeno kao vangradski kruzni tok...mislim to jesu pravi kruzni tokovi, ali velika je razlika vangradski i gradski....

I nemojte da se hvatate tih linija, kazem , znam da ne vredi nista moje misljenje, ali kruzni tok je posebna vrsta saobracajnice i tu linije mogu da ne znace isto kao sto znace u regularnom trake saobracaju...
Linije postoje i treba da postoje kad su osmisljene u saobracajnici kruzni tok, ali ne mora da znace ono sto znace u trakama

Pa ako 40 godina voziš kružni bez traka i odjednom ih uvedu, verujem da dosta ljudi misli da je žuti u prednosti.
Ja sam bio vozac kad su uveli novo pravilo , pa sam verovatno kao i ostali pokupio sta je novo pravilo....kazem krstio sam se jer mi je jasno bilo ono sto je matematicaru jasno....i to naravno da je tako , tu se ne moze nista promeniti...
Mora da se izmislja slavija...tj da se svodi sve na kruzni sa dve trake...
Ja mislim da svi znaju saobracajna pravila, bar ta o kruznom toku , ali isto tako mislim da pored mene ima i drugih koji ih ne vole, iako se pridrzavaju...plus sto mislim da je to negativno na psihu coveka....
Tu naravno necu imati istomisljenike, ali ja stvarno mislim kad se ljudima uvode neke nelogicne i njima neprirodne stvari , da ljudi steknu naviku i cak i nagon da se ponasaju nenormalno....

Npr izlaz u slucaju opasnosti....obicno se pravio da bude jedan...sto nije zdravo razmisljanje..i onda imate efekte stampeda.....
Da se prave po drugim principima, npr iz 70tih su neke dvorane imale 6 vidljivih i bar 4,5 nevidljivih izlaza....iako treba obezbediti ulaz samo na jednom mestu tj spreciti upadanje i padobrance....
Znam malog prevoznika koji svoja stakla koja su za razbijanje, ima drugacije obojene...korisna navika...stvara u panici prisecanje da je to moguci izlaz, a ja licno sam video kako se ljudi ponasaju kad se bus zapali, kako panice i kad nema mesta panici, a da ne pominjem kakvi su kad bus upadne u vodu...

Nije dzaba ali treba da ide na dusu politicarima, to sto stalno zastrasuju narod da bi lakse manipulisali sa njima...
Srbi su stalno zaplaseni , i naravno otud zakljucak bolji Vucic nego bilo ko da dodje umesto njega iako nista ne valja...jer sledeci ce sigurno biti gori....tipican efekat straha od nenaviknutog...

422664131_707660288239869_4126190701802553127_n.jpg

Back