Сви другари који су рекли да жути има предност, да добро размисле и разбелодане себи јер су тренутно опасност за друге учеснике у саобраћају
Ma svi mi znamo pravila voznje, ali cim se popuni 50% kruznog toka, eto ti kolapsa....
Znaci zuti ce stati , crveni dolazi i dolazi i dolazi , a u kruznom toku imas stojece vozilo , to je apsurd, glupost velika...
I stojace i stojace, i onda ce iza njega da se napravi krug, kao sto se i desava, pa nismo svi slepi....
I onda imamo zutog koji stoji , a onda zbog guzve stanu i crveni , vise ne dolaze i onda sta?
Zuti naravno nece da rizikuje kaznu , sta ga boli tuki...dao migavac, stoji i ceka da nema nikog s desna da bi izasao iz kruznog toka...
Nece cak ni da se lakta, da cima ove sto dolaze s desna da ih nervira i da zakoce...
Samo dao migavac i ceka. i zabole ga, napravi guzvu ali postuje propise...i onda cela slavija stane....
Svi su u pravu ali svi stoje....
Zato je inace kad je pustena slavija u rad , videli su da sa starim sistemom i novim pravilima saobracaja , puche slavija jer je spora a cim je spora zagusi se i onda smisle resenje, pazi resenja, odvuci pesake jedno 300m dalje da ne uspore saobracaj, sto jesu usporavali , ali sad je kriticno da ne uspore jer ako se uspori preko 50% ode sve u 3pm....i tako je i danas....cim se malo uspori, slavija popuca i onda dodju cike sa rukavima i onda se prave pametni....
Sve zbog jedne seljacine, a seljacina je dok mi neko ne da argument zasto je logicno i dobro da prednost ima onaj ko ulazi u odnosu na onog ko izlazi....
i stvarno mislim da je to da bi ovaj narod bio sto gluplji...