Ko ima prednost žuti ili crveni auto?

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
360.850
Neki su rekli žuti a neki crveni a jednostavno je
Šta vi kažete ? :lol:
Clip_2.jpg

Jeste, tvoja.

crveni mora da sačeka pre nego se uključi da vidi gde će krenuti žuti
Boli njega stojko gde će da ide žuti jer je žule u unutrašnjoj traci.

crveni nije ni smeo da ulazi u tok , mora da čeka i to na samom ulazu u kružni
To kad ti budeš pisao novi ZOS.

e sada ti kuvaš kafu
Neće da bidne.
Osim toga, onaj učesnik u saobraćaju koji menja traku je dužan
da propusti vozila iz trake u koju hoće da se prestroji.
A kako žuti mora prvo da se prestroji u spoljašnju traku...

Jeste, tvoja.

Boli njega stojko gde će da ide žuti jer je žule u unutrašnjoj traci.

To kad ti budeš pisao novi ZOS.

Neće da bidne.
Osim toga, onaj učesnik u saobraćaju koji menja traku je dužan
da propusti vozila iz trake u koju hoće da se prestroji.
A kako žuti mora prvo da se prestroji u spoljašnju traku...
:ok:
crveni ide prvi i to samo zbog pravila desne ruke, jer nema drugih znakova i nije drugačije saobraćajno rešeno
sedi
da popijemo kafu ja častim ☕☕

U praksi je svaki kruzni tok obelezen znacima i najcesce su u prednosti oni koji su u njemu...Medjutim u teoriji i ovakom kruznom toku koji je bez znakova, kada on postoji, onda vazi pravilo desne strane i onaj ko je u kruznom toku mora da stane i propusti one koji se u tok ukljucuju, a dolaze mu sa desne strane...Na ovoj slici, ako pretpostavimo da je lepo nacrtana i da su automobili vec u kruznom toku, jednostavno covek ne moze da predje iz jedne trake u drugu dok se ne uveri da je ta traka slobodna...

onako , sve ok, prolaze dani, nešto čavrljamo, posao , kući , znaš već uhvatila neka kolotečina
svaki dan jedno te isto , a što vreme brzo prolazi to je čudo jedno , bar meni
ovde si , prošaraj forumom , pa nas češće posećuj
živ mi bio Pilgrim :pivce:
Stvarno i meni vrijeme leti, valjda to kako je stariji covjek neam pojma... Zivjeli!
Party Cartoon GIF by Cappa Video Productions

U praksi je svaki kruzni tok obelezen znacima i najcesce su u prednosti oni koji su u njemu...Medjutim u teoriji i ovakom kruznom toku koji je bez znakova, kada on postoji, onda vazi pravilo desne strane i onaj ko je u kruznom toku mora da stane i propusti one koji se u tok ukljucuju, a dolaze mu sa desne strane...Na ovoj slici, ako pretpostavimo da je lepo nacrtana i da su automobili vec u kruznom toku, jednostavno covek ne moze da predje iz jedne trake u drugu dok se ne uveri da je ta traka slobodna...
Има саобраћајни знак упозорења "укрштање са путем са првенством пролаза" на уласку у кружни ток, као и знак обавештења "кружни ток".

Back