- Poruka
- 360.850
Neki su rekli žuti a neki crveni a jednostavno je
Šta vi kažete ?
Šta vi kažete ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
žuti
onaj što je unutar kruga uvek ima prednost , jer spoljašnji se tek uključuje u kružni tokCrveni, po ZOS-u.
A i logično je tako.
Odakle žutom ideja da može iz leve trake da skrene desno i još da bude u pravu?
Niti se crveni tek uključuje, niti žuti ima prednost zato što je unutra.onaj što je unutar kruga uvek ima prednost , jer spoljašnji se tek uključuje u kružni tok
zar crveni na slici vec nije unutar kružnog toka ?onaj što je unutar kruga uvek ima prednost , jer spoljašnji se tek uključuje u kružni tok
greškaNiti se crveni tek uključuje, niti žuti ima prednost zato što je unutra.
Sedi, 2 kaznena poena.
ne sme da uđe dok ne prođe japzar crveni na slici vec nije unutar kružnog toka ?
Jeste, tvoja.greška
Boli njega stojko gde će da ide žuti jer je žule u unutrašnjoj traci.crveni mora da sačeka pre nego se uključi da vidi gde će krenuti žuti
To kad ti budeš pisao novi ZOS.crveni nije ni smeo da ulazi u tok , mora da čeka i to na samom ulazu u kružni
Neće da bidne.e sada ti kuvaš kafu
Jeste, tvoja.
Boli njega stojko gde će da ide žuti jer je žule u unutrašnjoj traci.
To kad ti budeš pisao novi ZOS.
Neće da bidne.
Osim toga, onaj učesnik u saobraćaju koji menja traku je dužan
da propusti vozila iz trake u koju hoće da se prestroji.
A kako žuti mora prvo da se prestroji u spoljašnju traku...
oba automobila su u kružnom toku i zar tu ne vazi pravilo desne stranene sme da uđe dok ne prođe jap
sedi i tioba automobila su u kružnom toku i zar tu ne vazi pravilo desne strane
Upravo je pijem, ova moja skuvala pasulj, najeo sam se ko prasence,sedi
da popijemo kafu ja častim
u zdravlje ti kafa , ondak sleDEći putUpravo je pijem, ova moja skuvala pasulj, najeo sam se ko prasence,
a i uželeo sam se, ko da jede pasulj po onim vrućinama...
aaa bole ne može to tako, vrućina ne vrućina , petak je dan za posno i zaštitni znak je pasulj u Petakuželeo sam se, ko da jede pasulj po onim vrućinama...
Pilgrim, pa gde si ti čovečeCrveni ima prednost
Žuti po pravilu ne bi trebao da može da se isključuje iz unutrašnje trake.
crveni ide prvi i to samo zbog pravila desne ruke, jer nema drugih znakova i nije drugačije saobraćajno rešeno
sedi
da popijemo kafu ja častim
Evo usao da vidim sta ima novo na krsti ti sta radisPilgrim, pa gde si ti čoveče
onako , sve ok, prolaze dani, nešto čavrljamo, posao , kući , znaš već uhvatila neka kolotečinaEvo usao da vidim sta ima novo na krsti ti sta radis
Stvarno i meni vrijeme leti, valjda to kako je stariji covjek neam pojma... Zivjeli!onako , sve ok, prolaze dani, nešto čavrljamo, posao , kući , znaš već uhvatila neka kolotečina
svaki dan jedno te isto , a što vreme brzo prolazi to je čudo jedno , bar meni
ovde si , prošaraj forumom , pa nas češće posećuj
živ mi bio Pilgrim
Има саобраћајни знак упозорења "укрштање са путем са првенством пролаза" на уласку у кружни ток, као и знак обавештења "кружни ток".U praksi je svaki kruzni tok obelezen znacima i najcesce su u prednosti oni koji su u njemu...Medjutim u teoriji i ovakom kruznom toku koji je bez znakova, kada on postoji, onda vazi pravilo desne strane i onaj ko je u kruznom toku mora da stane i propusti one koji se u tok ukljucuju, a dolaze mu sa desne strane...Na ovoj slici, ako pretpostavimo da je lepo nacrtana i da su automobili vec u kruznom toku, jednostavno covek ne moze da predje iz jedne trake u drugu dok se ne uveri da je ta traka slobodna...