Ko ima pravo na majčinstvo?

Паметне жене јако добро знају које су идеалне и најбоље године за рађање и глупо је да се по том питању уопште пореде са мушкарцима. Извесна предност на страни мушкараца постоји, али ни њима није идеално доба за родитељство у 60-ој, 70-ој години из многих разлога, проучи мало неке ствари, немој напамет да лупеташ, оно што одслушаш на сифражетским скуповима и прочиташ у женској штампи.

" prema tome samo si zlobna prema zenama koje same po sebi nisu u istoj poziciji kad je u pitanju dobijanje dece kao muskarci..."

Ово је ординарна будалаштина за медаљу! На шта злобна?! На маторе баба девојке које се после 50-те сете, да би могле да буду мајке, а немају ни партнера, а камоли мужа! :dash::dash::dash:

Уопште не тежим томе да ме "сви" воле, више је него довољно да ме воли један, али вредан мушкарац! А у принципу не тежим ни да имам гомилу "пријатеља", сасвим ми је довољно неколико, али правих пријатеља. :cool:

ti si nevidjena smaračica, ali evo to ti iskreno kazem, smor neopevani,

posvadjala si se sa skoro svim zenama ukljucujuci i one sa kojima delis isto politicko misljenje...

tako da sve sto sam rekla o tvom stavu o zenama, ne tim od 50 god. nego o svim, opet potvrdjujem...

a zloba je evidentna, vrišti iz svakog posta.;)

smaraj one koji ce da te trpe i pametuj njima, meni si smesna a postajes i sve vise nesnosna dosadnjakovićka.:bye:

Слушај смарачице, не знам шта те је толико "дирнуло" (:mrgreen:) у мојим постовима, да си прешла на (најглупљи могући) лични ниво "дискредитације". :mrgreen:

До тебе и твог мишљења стало ми је к'о до лањског снега, чак и мање. :zper:

Ај сад шетај и заобилази моје постове у широком луку, нисам докона да се замлаћујем с маргиналцима. :manikir:

:bye:

П.С. Жалим децу које ће родити такве, вештачки оплођене, без оца....

Poslednja izmena:
Ma ne, ali ako budemo čekali da sve budu udate da bi rađale, kako ono rekoše...:think:...koliko ono (ne)će biti Srba do 2050?......:manikir:

Такве жене и не треба да рађају.Такве жене су неодговорне,деца ће само да им пате у животу.Коме то треба?

С друге стране,од кад је то нормално да жена може да добије децу без мушкарца?Овај неморал Европа гура да би се ширило зло и стварале гомиле унесрећених људи који би се на овакве начине рађали-без породице,без оца,са неодговорном мајком.Па,чак и лезбејке би могле да траже да се вештачки оплођавају и добијају децу.

Ако се ово усвоји ,Србији не гине разбијање и пропаст.Казна мора да дође...

Слушај смарачице, не знам шта те је толико "дирнуло" (:mrgreen:) у мојим постовима, да си прешла на (најглупљи могући) лични ниво "дискредитације". :mrgreen:

До тебе и твог мишљења стало ми је к'о до лањског снега, чак и мање. :zper:

Ај сад шетај и заобилази моје постове у широком луку, нисам докона да се замлаћујем с маргиналцима. :manikir:

:bye:

П.С. Жалим децу које ће родити такве, вештачки оплођене, без оца....

stalo ti je, jer se ne bi toliko srdila.;)

progoniteljka si ti jer si citirala post od pre deset dana, frustracija ti ne da mira, moras da odgovoris ili ces da mres.

ti slobodno trci za mojim postovima kao i do sada.:cool:

Poslednja izmena:

progoniteljka si ti jer si citirala post od pre deset dana, frustracija ti ne da mira, moras da odgovoris ili ces da mres.

Не, већ ти јуриш за мном. Љубав на први поглед, шта ли? :think: :D

Већ рекох, такви маргиналци нису мој ниво.:cool:

П.С. А које су то моје (форумске) политичке истомишљенице с којима не говорим? :manikir:

Не, већ ти јуриш за мном. Љубав на први поглед, шта ли? :think: :D

Већ рекох, такви маргиналци нису мој ниво.:cool:

П.С. А које су то моје (форумске) политичке истомишљенице с којима не говорим? :manikir:

samo ti trči, možda me i stigneš .;) :bye:

evo pricacu ja sa tobom ako niko neće, ne brigaj,ljubim te ja:cmok2:.:mrgreen:

Poslednja izmena:
:zcepanje: Како је красно имати обожаватељку, још тако егзотичног имена - схојо махо, која ме прати у стопу, к'о верно псето. :zcepanje:

Још кад би знала одговор на било које постављено питање, било би супер, међутим, ипак је то и превише за њен мозгић (violently happy). :mrgreen:

koji ti odgovor trazis uopste?

to ko te ne voli i sa kim si se posvadjala valjda znas bolje od mene...

bolje da nabrojim sa kim nisi.:mrgreen:

sad sevaj, isfrustrirana ženice.:cool:

p.s: da, volim Bjork i njenu pesmu Violently happy.

divna pesma:

to ti je za rastanak od mene i onda pali.:bye:

Poslednja izmena:
Исфрустрираност ове бивше и одапете Стреле је забрињавајућа. Вратићу ја њу на игноре чисто превентивно, да ме не заболи мозак од количине глупости и комплекса које просипа по нету ;)

Sexisto i muški šovinisto:tiganj:
:mrgreen:

A evo je pastirica :mrgreen:

Posto se ocito ne uklapas u ekipu.........:mrgreen:

Vid koincidencije.......malo pre me je predvodnica krda nazvala........kako ono beshe.......tako nekako,macho .......:hahaha1:

Vidi ti poteraj ih u tor,ne moz se zivet od njihovog meketa,poklace ti se na oci :mrgreen::hahaha:

p.s a taj tiganj bi mogla malo mashtovitije da upotrebis :hahaha1:..........kad sam vec shovinista :mrgreen:

A evo je pastirica :mrgreen:

Posto se ocito ne uklapas u ekipu.........:mrgreen:

Vid koincidencije.......malo pre me je predvodnica krda nazvala........kako ono beshe.......tako nekako,macho .......:hahaha1:

Vidi ti poteraj ih u tor,ne moz se zivet od njihovog meketa,poklace ti se na oci :mrgreen::hahaha:

p.s a taj tiganj bi mogla malo mashtovitije da upotrebis :hahaha1:..........kad sam vec shovinista :mrgreen:

Evo, pozvala sam komšinicu, vidi što je slatka.....sviđaju joj se baš takvi muškarci koji žene nazivaju ovcama ili kozama( njoj je svejedno:zper: )

pastirica-peru.jpg

koji ti odgovor trazis uopste?

to ko te ne voli i sa kim si se posvadjala valjda znas bolje od mene...

bolje da nabrojim sa kim nisi.:mrgreen:

sad sevaj, isfrustrirana ženice.:cool:

Да си ту због теме, а не провокација (и то глупих и неуспешних :mrgreen:), знала би који став заступам и да ме
у целој причи занима искључиво интерес детета, а не саможивих бабускера, које се сете након 45-те, 50-те, да
би могле да буду и мајке, а да им при том за то није потребан мушкарац, већ семе неког непознатог даваоца,
који је (неком чудом :zper:), мушког рода.

Што се тиче виртуелних "свађа", то је смешно до апсурда. :D

Имагинарни ликови у маскама, клонови, тек ту и тамо код понеког се да осетити дах живота и луцидности, а многе
које се овде представљају као успешне рибетине, су ружне, усамљене, фрустриране бабускере, које евентуално
имају неког несрећног псића и комплетан бродолом од живота....:mrgreen:

А за све такве ме заболе лева штикла..... :cool:

И сад је стварно The end. :bye:

Имагинарни ликови у маскама, клонови, тек ту и тамо код понеког се да осетити дах живота и луцидности, а многе
које се овде представљају као успешне рибетине, су ружне, усамљене, фрустриране бабускере, које евентуално
имају неког несрећног псића и комплетан бродолом од живота....:mrgreen:

Uopšte ne želeći da zalazim u razloge zbog kojih nastade ovaj post, za ove reči šaljem bonu:ok:
Kako god bona bila shvaćena i prihvaćena:cool:

Back