- Poruka
- 15.259
da li zelimo da ohrabrujemo devojke da budu promiskuitetne i radjaju van braka?.
Ma ne, ali ako budemo čekali da sve budu udate da bi rađale, kako ono rekoše...
...koliko ono (ne)će biti Srba do 2050?......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li zelimo da ohrabrujemo devojke da budu promiskuitetne i radjaju van braka?.
...koliko ono (ne)će biti Srba do 2050?......
Паметне жене јако добро знају које су идеалне и најбоље године за рађање и глупо је да се по том питању уопште пореде са мушкарцима. Извесна предност на страни мушкараца постоји, али ни њима није идеално доба за родитељство у 60-ој, 70-ој години из многих разлога, проучи мало неке ствари, немој напамет да лупеташ, оно што одслушаш на сифражетским скуповима и прочиташ у женској штампи.
" prema tome samo si zlobna prema zenama koje same po sebi nisu u istoj poziciji kad je u pitanju dobijanje dece kao muskarci..."
Ово је ординарна будалаштина за медаљу! На шта злобна?! На маторе баба девојке које се после 50-те сете, да би могле да буду мајке, а немају ни партнера, а камоли мужа!
Уопште не тежим томе да ме "сви" воле, више је него довољно да ме воли један, али вредан мушкарац! А у принципу не тежим ни да имам гомилу "пријатеља", сасвим ми је довољно неколико, али правих пријатеља.![]()
ti si nevidjena smaračica, ali evo to ti iskreno kazem, smor neopevani,
posvadjala si se sa skoro svim zenama ukljucujuci i one sa kojima delis isto politicko misljenje...
tako da sve sto sam rekla o tvom stavu o zenama, ne tim od 50 god. nego o svim, opet potvrdjujem...
a zloba je evidentna, vrišti iz svakog posta.
smaraj one koji ce da te trpe i pametuj njima, meni si smesna a postajes i sve vise nesnosna dosadnjakovićka.![]()
) у мојим постовима, да си прешла на (најглупљи могући) лични ниво "дискредитације". 

Ma ne, ali ako budemo čekali da sve budu udate da bi rađale, kako ono rekoše......koliko ono (ne)će biti Srba do 2050?......
![]()
Слушај смарачице, не знам шта те је толико "дирнуло" () у мојим постовима, да си прешла на (најглупљи могући) лични ниво "дискредитације".
До тебе и твог мишљења стало ми је к'о до лањског снега, чак и мање.
Ај сад шетај и заобилази моје постове у широком луку, нисам докона да се замлаћујем с маргиналцима.![]()
П.С. Жалим децу које ће родити такве, вештачки оплођене, без оца....

stalo ti je, jer se ne bi toliko srdila.
progoniteljka si ti jer si citirala post od pre deset dana, frustracija ti ne da mira, moras da odgovoris ili ces da mres.
ti slobodno trci za mojim postovima kao i do sada.![]()

stalo ti je, jer se ne bi toliko srdila.
progoniteljka si ti jer si citirala post od pre deset dana, frustracija ti ne da mira, moras da odgovoris ili ces da mres.
ti slobodno trci za mojim postovima kao i do sada.![]()
Не, већ ти јуриш за мном. Љубав на први поглед, шта ли?![]()
Већ рекох, такви маргиналци нису мој ниво.
П.С. А које су то моје (форумске) политичке истомишљенице с којима не говорим?![]()

.
Како је красно имати обожаватељку, још тако егзотичног имена - схојо махо, која ме прати у стопу, к'о верно псето. 

...ali sa napredovanjem jednog dana ni muškarci neće nam trebati za oplodnju.Tako sam negdje čitala.

.......razbezalo se stado .......
Koliko meketanja na ovoj temi..........ima li neki pastir.......razbezalo se stado .......
![]()

Sexisto i muški šovinisto
![]()

..........kad sam vec shovinista 
A evo je pastirica
Posto se ocito ne uklapas u ekipu.........
Vid koincidencije.......malo pre me je predvodnica krda nazvala........kako ono beshe.......tako nekako,macho .......
Vidi ti poteraj ih u tor,ne moz se zivet od njihovog meketa,poklace ti se na oci
p.s a taj tiganj bi mogla malo mashtovitije da upotrebis..........kad sam vec shovinista
![]()
)
Evo, pozvala sam komšinicu, vidi što je slatka.....sviđaju joj se baš takvi muškarci koji žene nazivaju ovcama ili kozama( njoj je svejedno)
![]()

p.s a taj tiganj bi mogla malo mashtovitije da upotrebis..........kad sam vec shovinista
![]()

Neka,neka,ne mora da bude slatka.......vidim vec ih je poterala
Samo nazad na slici ne mogu da razlikujem koja je koja........
Ne kazu dzaba,sve ste iste![]()

koji ti odgovor trazis uopste?
to ko te ne voli i sa kim si se posvadjala valjda znas bolje od mene...
bolje da nabrojim sa kim nisi.
sad sevaj, isfrustrirana ženice.![]()
), знала би који став заступам и да ме
), мушког рода.

Имагинарни ликови у маскама, клонови, тек ту и тамо код понеког се да осетити дах живота и луцидности, а многе
које се овде представљају као успешне рибетине, су ружне, усамљене, фрустриране бабускере, које евентуално
имају неког несрећног псића и комплетан бродолом од живота....![]()

Uopšte ne želeći da zalazim u razloge zbog kojih nastade ovaj post, za ove reči šaljem bonu
Kako god bona bila shvaćena i prihvaćena![]()