• Dragi prijatelji, kreiran je nov forum "Socijalna zastita" na kome ce se pricati o svim pitanjima vezanim za ovu aktuelnu temu u drustvu

Ko im je kriv kad rade u prosveti a ne znaju svoj posao!

Zika34

Poznat
Poruka
9.118
Samo da odgovorim još ovo: ne izigravam žrtvu, jako volim svoj posao, i puno volim decu, zato i pokušavam da bar tekstovima pokrenem nešto bolje za tu istu decu. Očigledno, to je jako teško,kada postoje neki, koji nas automatski svrstava u neradnike koji glume žrtve... sve to zbog realnih situacija u današnjem školstvu.
Tip ljudi čiju si decu opisala.

Još dok sam išao u školu bilo mi je jasno da nikad ne bih radio u istoj.
 

pivosok

Buduća legenda
Poruka
26.083
Radim u školi. Ne moraš da mi veruješ. Nije to samo držanje časova,imaš tu i vannastavne aktivnosti,pripreme za čas,upisivanje u e-dnevnik svakog časa,podataka za svakog učenika. Ostaje se nekad i duže kad se mora. Nisam nastavnik,radim u pp službi,ali znam da nije tako bajkovito kako mnogi misle.
prosveta je mafijasko sektaska organizacija.
 

IkaJe

Početnik
Poruka
27
PP služba i nastavni kadar nažalost nisu više "moćni" kao nekada. Nemaju pravo da "podviknu" ili nešto još oštrije primene prema "malim" nasilnicima.
Sa nasilnicima se mora postupno i polako, to je takozvani "pojačani vaspitno pedagoški rad" (čitaj "zaštićeni su ko beli medvedi")
Ali je očigledno ovde da ste naišli na nekoga ko nije dobro procenio situaciju (iz ko zna kojih razloga). Nadam se da je dete sada u bezbednoj sredini iako je naravno promena škole nezgodna akcija.

Odluka o promeni škole je došla nakon upoznavanja sa psihologom škole.Pokušala je da me smiri pričom kako odrastanje nije bez ožiljaka,kako je njen sin doživeo isto i danas sam ide u bioskop jer nema društvo.Pomislila sam da ta osoba nije uspela da se izbori ni za svoje dete i da tako nešto ne želim svom sinu.Totalno neprofesionalno.U novoj školi smo naišli na tako dobru podršku u PP službi i od strane razrednog,dete oduševljeno novim drugarima koji su ga baš lepo prihvatili,ispostavilo se da smo dobro odlučili svi zajedno .Mislim da ipak svi treba da se trude da rade bar ono što mogu,jer najlakše je kukati.
 
Poslednja izmena od moderatora:
Da biste mogli da kreirate nove teme, trajno koristite svoje ime i ne pogađate stalno slike - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.