Ne slazemo se prijatelju. Oni pametni imaju jos plan C i D ako zataji plan B.Uvek kada poneseš sa sobom plan B
shvati da si plan A unapred upropastio
Kao Novak Djokovic na terenu

Ne slazemo se prijatelju. Oni pametni imaju jos plan C i D ako zataji plan B.Uvek kada poneseš sa sobom plan B
Mislila je na one koji kalkulišu, u vezi partnera i sa rezervnom klupom?Ne slazemo se prijatelju. Oni pametni imaju jos plan C i D ako zataji plan B.
Kao Novak Djokovic na terenu.
Увек било и биће!😂👍Jel ko od vas naiebo od torbanja?
bez plana B,C,D,E.... si " mrtav čovek"Uvek kada poneseš sa sobom plan B
ti ocigledno.Jel ko od vas naiebo od torbanja?
Uvek bioTej sad vjerujem da je sinnke romanticar
Ih, jos i pitasJel ko od vas naiebo od torbanja?
I posle te tuži za silovanje.Najbolje platiti ribu nema glavobolje posle
mislim da postoje ljudi kojima treba osećaj da su obožavani zbog svojih kvaliteta koje ne posedujuЕ, то ми није јасно. Осим ако не живиш искључиво виртуелно.
Ако ипак очекујеш нешто од реалног живота требало би да си свестан да ће те неко и упознати, и видети и те боре, и више кг, и мање цм, и више година... шта год што камуфлираш. Чему то?
desi li ti se nekad moj prijatelju da ti se pomešaju planovi pa strategiju iz plana B ubaciš u plan CNe slazemo se prijatelju. Oni pametni imaju jos plan C i D ako zataji plan B.
Kao Novak Djokovic na terenu.
Ne bi, ako me trebas zato sto me volis.desi li ti se nekad moj prijatelju da ti se pomešaju planovi pa strategiju iz plana B ubaciš u plan C
a iz plana D greškom ne uradiš najvažniju stvar…
rad na nekoliko koloseka nije svojstven za obična ljudska bića.
ako ovo umeš da radiš ti si mag manipulacije.
ja bi od tebe pobegla ko diavolo od belog luka.:![]()
Zloupotreba moderne tehnologije u korist slabog ega. Pun k kompletno polupanih ljudi koji zive neke imaginarne virtualne zivote provucene kroz filtere.Е, то ми није јасно. Осим ако не живиш искључиво виртуелно.
Ако ипак очекујеш нешто од реалног живота требало би да си свестан да ће те неко и упознати, и видети и те боре, и више кг, и мање цм, и више година... шта год што камуфлираш. Чему то?
ma verujemo tiNikad nisam naiebao.
a di se dedose dva posta gde odgovaram perfiki
opet se neko prepoznao izgleda![]()
a ako te volim u oba slučajaNe bi, ako me trebas zato sto me volis.
Pobegla bi ko diavolo ako me volis zato sto ti trebam.
sto se tice manipulacije i djavola...mnogi misle da su jaki manipulatori vrsljajuci sa po nekoliko identiteta u ovom svetu... a to nisu manipulatori vec ovce...i ovde a i u realu.a ako te volim u oba slučaja
misliš da samo ti imaš plan A i plan B'
:LOL:
Plan B pokrecem kad otkrijem da i ti imas plan B.a ako te volim u oba slučaja
misliš da samo ti imaš plan A i plan B'
:LOL: