sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 33.982
Jel ko od vas naiebo od torbanja?
možda i imaSto nema kod nas ono platis da ti npr dva dana glumi momka.
Stvarno smo zaostali.
vodim agenciju za pratnju , javi se na dm ili ppSto nema kod nas ono platis da ti npr dva dana glumi momka.
Stvarno smo zaostali.
Ako naletis na neki info javljajmožda i ima
kopaj dublje
Posto? I jel ful paket?vodim agenciju za pratnju , javi se na dm ili pp
pa kakava ti pratnja treba? resicemo da sve bude kako tebi odgovaraPosto? I jel ful paket?
Pa ono donese cvece i rafaelo, odmah me poljubi ne moramo da se upoznajemo, vecera, bioskop, posle mozda seks ako se zvezde poklope, ako ne lezimo zagrljeni obucenipa kakava ti pratnja treba? resicemo da sve bude kako tebi odgovara![]()
ok ok, ako si jedna od onih sto ne ume da postigne orgazam zbgg emotivnih problema to se placa dodatno da znasPa ono donese cvece i rafaelo, odmah me poljubi ne moramo da se upoznajemo, vecera, bioskop, posle mozda seks ako se zvezde poklope, ako ne lezimo zagrljeni obuceni
Ma dobije kituNajbolje platiti ribu nema glavobolje posle
Nekada davno postizala orgazam za dva minuta.ok ok, ako si jedna od onih sto ne ume da postigne orgazam zbgg emotivnih problema to se placa dodatno da znas![]()
Nekada davno postizala orgazam za dva minuta.
Mislim, sad za pola minuta, al sama. A i niko te ne smara.
Још када отекнеш доле, 3 дана не можеш да спојиш ноге. Седиш на бутини са странеviše puta.
ne znam da stanem…
posle me sve boli![]()
Danas se uz hemiju retko kome ne dize.ako ne može da mu se digne, da vrati novac koji je dobio.
i nadoknadu za duševni bol i iscepane čarape![]()
Danas retko ko, ko ima profil na mreži nije prelep prepametan i premoćno bogat, pusti ti to…Danas se uz hemiju retko kome ne dize.
Niko vise ne ide na takve sastanke bez plan B. Ne moze da omane.Danas retko ko ko ima profil na mreži nije prelep prepametan i premoćno bogat, pusti ti to…
nije fora u veštački izazvanom osećaju
Е, то ми није јасно. Осим ако не живиш искључиво виртуелно.Danas retko ko, ko ima profil na mreži nije prelep prepametan i premoćno bogat, pusti ti to…
nije fora u veštački izazvanom osećaju