- Poruka
- 10.606
Više od 10 godina nisam uopšte navraćao na ovaj, meni, nekada davno, veoma drag medij, ali sam, na nagovor jedne drage prijateljice, isti počeo da posećujem pre nekoliko meseci želeći da svojim znanjem, htenjem i iskustvom dam svoj doprinos da ovaj medij, naročito meni najdraži pdf - filozofija, opet zaživi i zablista, kao nekada punim sjajem. Od samog pojavljivanja, biće da nekima još uvek smeta i moje kršteno ime - KRSTAN, NAILAZIM NA POTEŠKOĆE - PRAZNOGLAVCI SU OSTALI ISTI, A SAM SAM IM, MRŽNJA I ZAVST U NJIMA JOŠ TINJA, JOŠ UVEK, samo zbog imena i političkog opredeljenja, NA CRNOJ LISTI, ali to sam do sada prevazilazio tako da sam ignorisao sve te zlobne budale i posvećivao se svom poslanstvu - pokušavao da svojim činjenjem te i takve urazumim, a one znanja željne još više nečem pametnom naučim i dušu im oplemenim. Da, negde sam pročitao da strpljenje dušu plemeni i jača, sve sam to stoički podnosio, na gluposti uopšte nisam reagirao, ali kada sam noćas, negde posle 22 časa, navratio na pdf Filozofija, htevši da dam svoj doprinos tako što ću da razjasnim sve aspekte drevne grčke filozofije o smrti, kao veoma zastupljenom filozofskom pojmu, bio sam zaprepašten videvši da je moj omiljeni pdf zatrpan najrazličitijim glupostima po "sistemu" a la:
"Šta mislite o Kantovoj Transcenedandnfdn... nešto, logici?
Ja nisam čitala, ali mu ništa ne verujem."
Istog trena sam reagova tako što sam zamolio moderatore pdf Filozofija da reaguju i da ne dozvole da se taj pdf posve obezvredi i uništi besmislicama i iživljavanja dokonih danguba koji se svojim neznanjem i zlobom ponose. naišao sam na novo razočarenje i zaprepaštenje dobivši odgovor od jednog od moderatora da na pdf Filozofija imaju "veselo veče" i da im se pridružim tako što ću i sam da izigravam nekakvog dokonog klovna ...
Zašto se nešto tako uopšte dozvoljava ?
Zašto i zbog čega neko namerno želi da uništi pdf Filozofija ?
Nije li ovo medij na kojem se razmenjuje znanje, iskustvo i pozitivna anergija, a ne šarlatanstvo, gluposti, vandalizmi, sadizmi, banalnosti, trivijalnosti, mržnja i sve ono što ne dolikuje normalno, vaspitanom, obrazovanom i kulturnom čoveku ?
"Šta mislite o Kantovoj Transcenedandnfdn... nešto, logici?
Ja nisam čitala, ali mu ništa ne verujem."
Istog trena sam reagova tako što sam zamolio moderatore pdf Filozofija da reaguju i da ne dozvole da se taj pdf posve obezvredi i uništi besmislicama i iživljavanja dokonih danguba koji se svojim neznanjem i zlobom ponose. naišao sam na novo razočarenje i zaprepaštenje dobivši odgovor od jednog od moderatora da na pdf Filozofija imaju "veselo veče" i da im se pridružim tako što ću i sam da izigravam nekakvog dokonog klovna ...
Zašto se nešto tako uopšte dozvoljava ?
Zašto i zbog čega neko namerno želi da uništi pdf Filozofija ?
Nije li ovo medij na kojem se razmenjuje znanje, iskustvo i pozitivna anergija, a ne šarlatanstvo, gluposti, vandalizmi, sadizmi, banalnosti, trivijalnosti, mržnja i sve ono što ne dolikuje normalno, vaspitanom, obrazovanom i kulturnom čoveku ?