Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 29.511
Neko dobar party, napr.
Ne deluješ mi kao tip, koji dežura pored frižidera kao Mario.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neko dobar party, napr.
Volim i ja firizder brate, nemoj tako. Nego kakav parti? Neko cool drustvo? Mjuza?Neko dobar party, napr.
Ne deluješ mi kao tip, koji dežura pored frižidera kao Mario.
Jedna Helga ("Alo, alo")Nego kakav parti? Neko cool drustvo? Mjuza?
Brate zamisli tu zurku. Ja mislim da bi nam zapravo bilo cool kad budemo probili led.Jedna Helga ("Alo, alo")
Jedna "Mata Hari".
Kad ogladniš, spremi im nešto.
Nzm,...nisam Šerlok Holms. To ti odluči ili bi da bude "surprise ,surprise"?Brate zamisli tu zurku. Ja mislim da bi nam zapravo bilo cool kad budemo probili led.
Ko bi mata hari?
haha hocu suprajz suprajzNzm,...nisam Šerlok Holms. To ti odluči ili bi da bude "surprise ,surprise"?
napravio si besplatnu reklamu za Maxi , dizu cene zbog tebe sadOdlično, više za mene a vi samo gledajte
Ma jok,..samo peva "happy birthday"!a jel se ocekuje da *** suprajz suprajz ili?
ma jok dosle same, cule za nas.
Može naravno srpkinje da ne spamuju temu
E , ako uzimam Azijatkinju , onda odoh tamo da zivim, trenutno kod njih raste nivo kulture, a kod nas opada....Ako vec uzimam mladoliku, ne dovodim ovde da naskacu drugi pevci...Ma, i Ruskinje, istocnoeuropejke, sve je to kontaminirano, i ne samo radijacijom. Mozda Azijatkinje, jugoistocna azija. Cine se kao zene za osnivanje porodice sa najmanje glavobolje.
Опасан ударац Лидлу, испод појаса!.... каква је ово раклама за МАХИ .....?
.
Brate ti ko seik, malo ti jedna zenaOdlično, više za mene a vi samo gledajte
Ko baje? Ja nisam baja, nego sam bezopasan i zeljan tople paznje i crvstog zagrljaja, a one to vole da eksploatisu.Знао сам да јесмо баје али ово ми није било познато.
Super. I ko je suprajz?Ma jok,..samo peva "happy birthday"!
Onda ne bi bio surprise.Super. I ko je suprajz?
Helga je zauzeta bleso.Onda ne bi bio surprise.
Unajmićemo neku koja dobro peva.
Ti samo kažeš, kad budeš spreman:" Helga,...you may kiss me now"!
Koja "Helga",...ima ih zilion?Helga je zauzeta bleso.
Ahaa neka Helga. Moze. Jel onako? Ono? mmm?Koja "Helga",...ima ih zilion?
Da ''bre,...k'o Helga iz "Ali, alo".Ahaa neka Helga. Moze. Jel onako? Ono? mmm?
Ne sme od tašte.Meni je to glupo. Ideš za devojkama, mator konj i prisluškuješ kojim jezikom govore....Dakle da je do mooda i da se pridje devojci koja ti se svidja ne bi čekao ruskinje, srpkinje ćute i čekaju da ih pitaš.