Ko hoće da upozna ruskinju - pravac maxi na cvetnom!

Ima ih i u idei ispod beograđanke ali manje nego u maxiju gde bukvalno vrvi od mladih guzića i sisića сделано в россии 😋
ej taman sam resio da budem ozbiljan covek ti me vracas u narucje ovih sto me stalno provociraju i kazu a sad si nasao da budes fin kad smo mi stasale da nam besplatno radis rast grudi...
Salim se na racun jednog komentara, ne kazu to sve..
Imao sam skoro jednu situaciju praksa medicinske sestrice, ali ne bih rekao da su punoletne, mozda jesu , ali tu su odmah posle toga i sad njih dve me bockaju gde cu da sidjem...da me ubijes nisam bio raspolozen uopste ne znam kako je prica dosla do toga, i ja kazem kad je vec bocnula, ej, kako ste mi fine i uzdrzane kad sam u sobi na odelenju , a ovde grizete...
Kad opasna odgovara, tamo posao ovde zadovoljstvo...

Znas sta se desavalo po klubovima, samo ja to nisam radio , muskarci a i curice te pitaju , hoces da se slikas sa nama, i onda se slikaju sa nekima i onda to posle bude osnova za pricu , mozda i ribolovacku , pojma nemam, nije mi bas jasno do kraja, ali se nadam za zanimljivu pricu...
Tako i ti ako hoces da ti tema procveta, bacis slikicu dve direktno sa pitanjem i odobravanjem tih guzicica i sisica....i ima da budes u top 5 krstarice jos 5 dana..

Poslednja izmena:
Ovaj gospodin vam cestita.

Putin Laughing GIF by euronews

Mario sprecava invaziju Putina na Srbiju , jer ih ovaj nas iz frizidera zaebava i laze maze....
Mi kad lazemo mazemo ruskinje, tu samo osmesi padaju....ne znam zasto sam upotrebio mnozinu , stvarno osim jedne srednjoskolke nisam imao bliskih kontakata sa ruskinjama...a ove nase ljubomorne na japanke, majku im, cim zelim a samo zelim da upoznam, one odmah bezi ti , ti si opasan za japanke...kao da sam ja los covek...

E Mario , gde se okupljaju japanke, , to bi dovelo do mnogo brze transformacije Duha koji hoda u Fantoma.....

Back