mario80
Legenda
- Poruka
- 70.573
Aaaaa skroz sam zaboravio da su srpkinje voajerke i tračare, zato i gledate farmu i pink a glava boli non stopA žena i tašta,...?
Je'l si njih poslao u šoping?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaa skroz sam zaboravio da su srpkinje voajerke i tračare, zato i gledate farmu i pink a glava boli non stopA žena i tašta,...?
Je'l si njih poslao u šoping?
ej taman sam resio da budem ozbiljan covek ti me vracas u narucje ovih sto me stalno provociraju i kazu a sad si nasao da budes fin kad smo mi stasale da nam besplatno radis rast grudi...Ima ih i u idei ispod beograđanke ali manje nego u maxiju gde bukvalno vrvi od mladih guzića i sisića сделано в россии
Šta spremaš za večeru?Aaaaa skroz sam zaboravio da su srpkinje voajerke i tračare, zato i gledate farmu i pink a glava boli non stop
Punjenu ćurkuŠta spremaš za večeru?
Čeka da je konačno zaprosiš!ja sa jednom bio na piće,pa na veceru,pa na dorucak,pa rucak,pa opet veceru,pa na pice,pa rucak,pa sladoled,pa veceru,pa dorucak.......
udebljala se cekajuć´Čeka da je konačno zaprosiš!
udebljala se cekajuć´
a fak hocu ovo za rodjendan
Bolje nešto "live",...ali dobro ako si tako rešio.a fak hocu ovo za rodjendan
Necu lajv hocu tortu. Torta nikad ne razocara osim ako ima oraha u sebi.Bolje nešto "live",...ali dobro ako si tako rešio.
Da,...baš bi me iznenadilo da ne nađeš neku manu (jer "svetu se ne da ugoditi").Doduse i previse margarina. A i onih dekorativnih boja, imaju ukus po zasecerna guma.
nemoj mi te dzedaj majnd trikoveDa,...baš bi me iznenadilo da ne nađeš neku manu (jer "svetu se ne da ugoditi").
Tačno bi ti letela tortu po licu.nemoj mi te dzedaj majnd trikove
Sto si agresivna brate?Tačno bi ti letela tortu po licu.
Kad si zanovetalo,...ja se ubih da vam napravim tortu, vi ("previše oraha i margarina"). Me najeli se,...da bog da!Sto si agresivna brate?
a ne ne , ako je poklon gutao bih ali bih pricao kako je do jajaaaa brate i hvala ti i volim te i dodji da te zagrlim. Dodji vamo! Dodzi!Kad si zanovetalo,...ja se ubih da vam napravim tortu, vi ("previše oraha i margarina"). Me najeli se,...da bog da!
Beži bre,...to je desert za Ruskinju. Napraviću tebi nešto zanimljivije.a ne ne , ako je poklon gutao bih ali bih pricao kako je do jajaaaa brate i hvala ti i volim te i dodji da te zagrlim. Dodji vamo! Dodzi!
Sta?Beži bre,...to je desert za Ruskinju. Napraviću tebi nešto zanimljivije.
Bez oraha.