Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hahahah e ovo se vec desavalo... dodje neko i prvi posto mu je da krene da hvali program... i onda se vise nikad ne pojavi... tako da ljudi... nemojte otvarati milion naloga, da bi ste pokusali da promenite misljenje nekog forumasa po sistemu, vecina voli program ti sto nevolis nisi u pravu... hajde iznesi neku cinjenicu... sta kako i zasto... (i ako si u pravu, ja cu ti prvi priznati da sam pogresio ako sam pogresio).... a da, samo nemoj da te cinjenice budu, e moj drug je radio program, i extra je i sl.

ja nisam rekao ni da volim ni da ne volim program nego da bi voleo da ga probam....U toku prosle sezone sam radio navodno Dzordanov program i ubio mi je odbranu i skok sut zbog bolova, a jos ranije sam dobio program koji koristi kondicioni trener San Antonia preko Rase Nesterovica, imam ga od kad je igrao tamo ali nisam hteo da pocinjem dosta dugo, pa sam krenuo sa njim tek proslo leto posle dva meseca od kad sam zavrsio Dzordanov,pre pocetka rada po programima sam mogao da zakucam 360 i vetrenjacu iz naskoka, a sad ne mogu ni jedno ni drugo tako da mislim da imam dovoljno iskustva sa programima i da mogu da pricam o njima, a rekao sam da bi voleo da radim i ovaj program da bi vratio odraz na staro kad ga vec toliko ljudi hvali....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back