Ko hoce da mi pomogne u 3 c/b projekta,a i na svadbama?

• Začetnik teme Začetnik teme Sanha
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sanha

Domaćin
Poruka
3.108
Radim 3 c/b projekta,nisu ni teshki ni laki,ali su zanimljivi...Do sada sam slikala sama,ali bi mi bilo draze da okupim ljude sa vizijom-i radi pomoci i radi zajednichkog napredovanja!
Neka mi se javi onaj ko je zainteresovan za mogucnost dolazenja do kolektivne izlozbe(umetnichke,profy i takodje humanitarne izlozbe)!
...Ima tu josh priche oko toga,a ostvarljivo je!!...

Sto se tiche slikanja na svadbama i svim ostalim deshavanjima i ceremonijama-trebaju mi ljudi sa kamerama i aparatima ZA DOBRO ORADJEN POSAO :lol: !!
Ja lichno zelim i molim Boga da sklopim perfektan(profy)sastav ljudi - kako bi u tandemu bili uspeshniji i u poslu i u odredjenim projektima predvidjenim za izlozbe...!!!!(PRVENSTVENO EXCENTRICHNO UMETNICHKO NAPREDOVANJE I IZLAGANJE DOTICHNOG)

Pozurite,ko je za akciju :wink: ...ajmo da razvijamo fotke..!!!!

O chemu se radi..: o crno/beloj fotografiji,projekti su prosti(kako za koga),a ja bi volela kad bi se vishe ljudi ukljuchilo u ovo...
1. Jedan je o ciganima..-tachnije onoj "najsiromashnijoj klasi roma",hocu da napravim rad o Romima(imam vec i lokacije gde bi napravili dobre fotografije)! Meni je ovo veoma frustrirajuca tema i zelim da je uradim..i uradicu je...kako-tako!!!
2. Drugi je AKT..-crno/bela isto-prvo bi radili samo devojke,pa onda kombinacija mushko-zensko,ali da sachuvamo njihove identitete,bez otkrivanja lica,samo konture tela(a u onekim i vidljivost svakog dela,pore...)-Tu bi trebali da radimo studijski,jer reflektori moraju biti upereni u nas..(kao shto vec i znate),a kad dodje deo za otkrivanje tela,tu cemo se vec snaci...Imam par devojaka i parova koji bi pristali na tako neshto,a ko zeli da se pridruzi-neka vidi ima li neko od vas takve osobe koje bi pristale na poziranje za AKT-ove..!!
3. Treci book je o portretima starih ljudi,krupni planovi njihovih faca...izmuchenih likova,starih ljudi(ali snimati ih u fazama raznih raspolozenja i pri razlichitim osecanjima)!!Samo njihova osecanja,raspolozenja uklopljena sa izrazom i vidnom staroshcu njihovih lica daje mnogo dramatichan izgled fotografije-pogotovo kad je c/b...!!

E,sad...svaki projekat ima svoju svrhu i namenu!Svaki bi pomogao u nechemu,a i nama...!!!

Shto se svadbi tiche..-trebaju mi ljudi,funkcionalni,koji bi hteli da od tih svadbi-(od kojih mnogi fotografi zaradjuju ne mareci za lepotu i kvalitet odradjenog posla)napravimo neshto za pamcenje NJIMA,a usput eto nam i zarade...:)Ovo mislim ozbiljno,...danas samo odslikaju svadbu,uzmu pare i zapale...a ja sam prisustvovala raznim situacijama i hocu da promenim to,jer hocu da se ne "ciganchi" taj rad na svadbama,a ujedno da ostavimo dobar rad iza sebe..!Sta mislite-da se nece neko odazvati na preporuke ili mozda preokrenemo taj princip ..:"zaradicu i samo zbog toga idem-ima da ih oderem!!"..-NE!!!Sve po protokolu,od nas dobijaju najbolje,a oni takodje da isposhtuju svoje duznosti prema nashem radu!
A imam i fantastichnu ideju kako bi sve to mogli da radimo..-samo nam treba dobra oprema-to je prvo!!!

Ko je ozbiljan od vas,ko zeli da se sastanemo ili prvo porazgovaramo o svemu(a bilo bi dobro da je iz Beograda)..neka ostavi e-mail ovde na forumu,a ja cu se javiti ili na forum ili privatno...

Hvala vama koji ste se javili,samo mi se javite i ....makar ostavite imena..:))

Pozdrav !!!

Back