baš ste me prijatno iznenadili...super ste...zato ne bih volela da mi i ovu temu zaključaju, zato što osećam da mnogo ljudi interesuje ovako nešto....mislim da se dosta njih javlja da bi rešilo neke svoje probleme...pa korisno je čitati ovaksve stvari, ali...hoćemo li malo dublje....da analiziramo..ono što ste odgovorili....
Evo mojih odgovora....
1. Nisam sigurna da li treba verovati u slučaj ili u sudbinu, a u stvari nikad mi to nije bilo jasno...jer filozofski..i sudbina i slučaj su isto....razno definisanje istoga...šta mislite o tome....
2. Jednom sam osetila užasan osećaj samoće, ili usamljenosti...kao kad vas više ništa neokružuje...ni porodica...ni ljubav...ni život...ni misli...čudno je kako u nekim situacijama sami sebe dovedemo do granice ekstremnog sagledavanja sebe i drugih, jer to je usamljenost odbacivanje izlaska u svet, zar ne.....šta mislite o tome...
3. U svetu bih promenila....pa svet...ukinula bih rat...i uvela mir....bilo bi više para..i to za sve...to vam dodje kao utopija...šta mislite o ljudima koji su velike sanjalice...u smislu preteranog optimizma, jer idu u ekstrem ...
4. Kod ljudi me najviše nervira ljudska glupost, oholost i nemenjanje....
5. Ljubav, porodica i prijateljstvo su najvažniji na svetu, pa s druge strane ako nešto od toga nemate, onda vam svet izgleda kao pustinja..šta mislite o tome....
6. O filozofiji...pa od nje nema leba, ali je u suštini ona jedna od najpametnijih stvari koje je čovek promislio...koji je vaš stav naovo...
7. Majko mila..ovo mi najteže pada...sebe teško ponekad mogu da shvatim, ali valjda sam sad u dobu kad više neće biti kardinalnih ...krupnih grešaka...
8. Neodlučnost mi je drugo ime....pojma nemam kako ću to savladati...
9. Ljudima verujem i suviše, a naročito u MŽ odnosima, pa se posle ispostavi da je pogrešno, kao uvek, ali šta ćete...takođe...čudno je kako se u MŽ odnosima malo ceni iskrenost i dobrota, a naročito dobrota...strašno...
10. Slušajte...ovo društvo itekako utiče...svakodnevno ga gledate..ljude bez osmeha....sa strahom..brigama i pitate se šta će vama osmeh...
Pričajte o vašim životnim stavovima...filozofiranju...o čemu god hoćete....
i hvala na pažnji...
Pozdrav