Ko gradi naše puteve i zgrade?

Belgradeboy

Elita
Poruka
18.676
Autorska tema. Jedna tema bez linka, bez vesti.

Ispalo mi na Instagramu neki reels da kineski robijaši u zamenu za zatvor deportovani u Srbiju da odsluže kaznu još koliko im treba 6 meseci, godinu, dve, pet i nakon toga su u svojoj zemlji Kini slobodni građani. To me je podsetilo na deljenje pljeskavica baš Kinezima od precednika Sveznajućeg i Sinnlessa krajem prošle godine.

Ispalo mi na Instagramu neki reels da kineski robijaši u zamenu za zatvor deportovani u Srbiju da odsluže kaznu još koliko im treba 6 meseci, godinu, dve, pet i nakon toga su u svojoj zemlji Kini slobodni građani. To me je podsetilo na deljenje pljeskavica baš Kinezima od precednika Sveznajućeg i Sinnlessa krajem prošle godine.
па по исказу и доказима јелене танасковић око надстрешнице ВЕСИЋ СЕ БУСАО У ГРУДИ ДА ЈЕ ЗА СВЕ ПРОЈЕКТЕ ОН ГЛАВНИ И ОН БИРА НА ТЕНДЕРУ извођаче, услове... то јој је и напсимено доставио.

дакле весић.

а да ли је неко њему дао то овлашћење или му то припада као министру грађевине... углавном и да му припада у ресор и надлежност, има неко ко га контролише ваљда...

код весића се обрати ако га нађеш јер очито још није поново спроведен у притвор и поред налога тужилаштва...

kada smo vec kod kineza. jesi li cuo da je ikada neki kinez umro u Srbiji? :eek:

Jel to istina i imali to negde da je dokumentovano?

Ja video puteve i zgrade, kojih nije bilo, pa cena stanova i zakupa otišle u nebo od seljaka koji troše po švajcarskoj, a u srbiji pljačkaju, sad dolaze i neki bogati ljudi da kupuju stanove i obilaze srbiju....i troše pare ovde....
E sad jes mi žao "stručnjaka" koji nisu znali da grade nego samo pljačkali svakoga ko gradi nešto....ali mi još više žao tužilaca koji izlaze na površinu zbog hapšenja nevinih i sakrivanja dokaza za krivce....

Ovaj menadjer poceo ozbiljno da podhebava ljude...Stojko sledeci potez ti je da se zaletis BMW u gomilu, mi cemo da te pratimo svi sa foruma...
Iebeš ti intelektualce gde magaciJoner drži glavnu besedu
To kao prvo i osnovno a sad da vidimo dalje...

Ne može da se priĉa o kapitalizmu a da se sedi u fotelji socijalizma ili bar u kafiću sa mobilnim u ruci

Iebeš ti intelektualce gde magaciJoner drži glavnu besedu
To kao prvo i osnovno a sad da vidimo dalje...

Ne može da se priĉa o kapitalizmu a da se sedi u fotelji socijalizma ili bar u kafiću sa mobilnim u ruci
Pitali jednu tetu da je prebace iz magacina u direkciju , a ona u magacinu se praskala svaki dan po dva tri puta....malo sa mesarima, malo sa direktorima....a telo izvajano od tolikog seksa..malo potroseno doduse, ali zategnuto...
A ona ti kaze , ma ne , necu ja u direkciju , sve sam ja njih kresnula ovako kad dodju ili na slavljima, nista ne gubim, samo bi me gnjavili tamo , a ovde sprovedem po 5,6 polutki dnevno na svoj racun....To meni prica, ja sam bio sluzbeno lice ali nisam ledja, nisam direktor...nego mlad CTO najtacnije receno..

Back