KO FORSIRA ulaganje SRBSKOG novca u Vojvodinu,a sa druge strane otcepljenje???

kalama

Aktivan član
Poruka
1.558
Upravo je bio prilog na dnevniku za Vetrenjace i kao radjeni su ispiti eto da se rade Vetrenjace u Vojvodini ulog kapitala 1 milijarda €.Bas super ali to mi nekako malo mucno,ja ne znam da li vi ostali ovde uvidjate takodje kao i ja ili se to meni cini ali sve nesto neki ulozi u Vojvodinu a ovamo neke price otcepljenje,nezavisnost itd. ne znam ali imamm neki osecaj da je to isto ko u Ex-YU Srbi placaju a sve se tudje gradi i na kraju mi placamo i mi smo "Losi momci".Zar stvarno nema u Srbiji negde neko drugo mesto gde ima takodje puno Vetra,da se pravi Auto put itd.
RAZMISLITE??? Logika ili ...

па то је одавно позната ствар...видиш колико Н.Сад има мостова а колико Београд.....трпа се све у изградњу Војводине а она се отцепљује кукајући како је Београд поткрада...само не мош од оволике медијске манипулације људима да дође до мозга шта им раде...колико пута чујем од Новосађанина то хистерично драње како их *Београд поткрада* а заборављају да су и људи који воде и Београд,и Нови Сад и Србију и они који све то арлаучу и хушкају народ-једни исти ЖУТИ људи...па ако и има неке крађе онда је сами они чине

Upravo je bio prilog na dnevniku za Vetrenjace i kao radjeni su ispiti eto da se rade Vetrenjace u Vojvodini ulog kapitala 1 milijarda €.Bas super ali to mi nekako malo mucno,ja ne znam da li vi ostali ovde uvidjate takodje kao i ja ili se to meni cini ali sve nesto neki ulozi u Vojvodinu a ovamo neke price otcepljenje,nezavisnost itd. ne znam ali imamm neki osecaj da je to isto ko u Ex-YU Srbi placaju a sve se tudje gradi i na kraju mi placamo i mi smo "Losi momci".Zar stvarno nema u Srbiji negde neko drugo mesto gde ima takodje puno Vetra,da se pravi Auto put itd.
RAZMISLITE??? Logika ili ...

od kada pajtic ugrozava jedinstvo DS-a..trebalo bi izracunati koliki deo NIP-a inde u vojvodinu....opet se kupuje necija lojalnost...

Back