Ko deli narod i studente? Predsednik...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
29.965
...

Autorski osvrt na ovaj corav posao i zlu rabotu...

Ko deli narod i studente? = Predsednik...

I to zasto...zato sto su ovi malobrojniji njegovi botovi, a ovi druge ne.

Evo dokaz:

"STUDENTI KOJI ŽELE DA UČE NAŠI SU JUNACI" Vučić: Najveća želja mi je da jednog dana ujedinjeni i sa blokaderima učine ovu našu Srbiju mnogo boljom​

https://www.kurir.rs/vesti/politika/9611944/vucic-o-studentima-koji-hoce-da-uce
Screenshot-20250313-014153-Chrome.jpg

:bljak:

Dakle za njega su junaci samo ova šaka jada koja brani njegovu dozivotnu vladavinu, a ovi drugi su kao mozda i oni dobri...ali oni mu nisu junaci....

Koja propagandno pateticna pojava na celu drzave nam...
Strasno koliko smo mi degradirali kao narod i drustvo...kad na je TO na celu drzave...

...

Nema nikakvih problema u tome sto obicni gradjani dele narod...Sto to rade sa svog stanovistva...Problem je kada se sa vrha to radi..Kada neko ima svu moc i to radi...Taj neko treba da bude drugacijeg karaktera, a mora da se bori protiv tih svojih mana... Mora da ima mnogo vise razumevanja prema gradjanima koji ne glasaju za njega...Medjutim on to izgleda ne moze, los mu je karakter...

...

Evo dokaz:

"STUDENTI KOJI ŽELE DA UČE NAŠI SU JUNACI" Vučić: Najveća želja mi je da jednog dana ujedinjeni i sa blokaderima učine ovu našu Srbiju mnogo boljom​

Dakle za njega su junaci samo ova šaka jada koja brani njegovu dozivotnu vladavinu, a ovi drugi su kao mozda i oni dobri...ali oni mu nisu junaci....

Strasno koliko smo mi degradirali kao narod i drustvo...kad na je TO na celu drzave...

...
Ja na toj slici samo vidim da se Vučić naduvao u licu i ima čudnu boju pukao je psihički i fizički jasno mu je da je u bezizlaznoj situaciji.
Neće to još dugo trajati

Ja na toj slici samo vidim da se Vučić naduvao u licu i ima čudnu boju pukao je psihički i fizički jasno mu je da je u bezizlaznoj situaciji.
Neće to još dugo trajati
ima on izlaz ali se plaši da će izgubiti na izborima ako povuče taj potez...izlaz mu je da otvori medije i napravi debate uživo sa svim svojim političkim protivnicima ponaosob...to bi smirilo tenzije u narodu ali bi se osulo njegovo biračko telo ako se oponenti prikažu dostojnim

Neće to još dugo trajati

Karma je gotovo nepogresivi zakon fizike...
Kako cini tako ce mu se vratiti...

To (postojanje karme) je nikad brze dokazao i onaj nesretni komandant zandarmerije...kad ga je spucao njegov žandar...

...

ima on izlaz ali se plaši da će izgubiti na izborima ako povuče taj potez...izlaz mu je da otvori medije i napravi debate uživo sa svim svojim političkim protivnicima ponaosob...to bi smirilo tenzije u narodu ali bi se osulo njegovo biračko telo ako se oponenti prikažu dostojnim
Neće taj dočekati izbore fizički. Vidiš li da mu se duva lice to je simptom da je odsvirao svoje, stres zbog neizlazne situacije ga je uništio

...

Evo dokaz:

...

Čemu tema o Nepomeniku?

I kako to deli kad zeli bas da ih ujedini?

Znaci da ceni i veruje i u jedne i u druge.

Junacima naziva ovu šaku jada (izmesanu sa kriminalcima, prostitutkama, zlocincima) što mu brani vlast...a ove druge koji su prešpartali celu Srbiju peske oni mu nisu junaci...

Koji propagandno pateticni JADNIK !!!

...

Junacima naziva ovu šaku jada (izmesanu sa kriminalcima, prostitutkama, zlocincima) što mu brani vlast...a ove druge koji su prešpartali celu Srbiju peske oni mu nisu junaci...

...

Sliks i prilika je ono pevanje himne.

Kada je Aleksandar Malešević srpsku himnu, koju gotovo niko od Ćacija tamo ni ne zna uopšte (uključujući i Turšijinog malog) nazvao '$ebenom'.

Ja ipak mislim da je država trebala oštro i na prvu da reaguje i da zabrani bilo kakve skupove mimo odavanja pošte tragično nastradalima.
Prozivate ga kao da on potpiruje nemire a u stvari ste to vi koji zagovarate neku revoluciju pod plaštom sistemske borbe protiv korupcije.I pozivate na nasilje a tvrdite da će on biti kriv.Pa nemojte praviti probleme,prihvatite to što vam nudi.Nije nego.Šio mi ga Đura...

Nema nikakvih problema u tome sto obicni gradjani dele narod...Sto to rade sa svog stanovistva...Problem je kada se sa vrha to radi..Kada neko ima svu moc i to radi...Taj neko treba da bude drugacijeg karaktera, a mora da se bori protiv tih svojih mana... Mora da ima mnogo vise razumevanja prema gradjanima koji ne glasaju za njega...Medjutim on to izgleda ne moze, los mu je karakter...
sto karakter sto dijagnoza. on ima apsolutnu vlast nad gomilom ljudi od osnivanja SNS do dana danas
i najnormalnijeg coveka iskrivi vlast kroz 20 godina, a kamoli nekoga sa nekom osrednjom dijagnozom?

...
A ne vidis drugi deo recenice, samo jedan deo? Na stranu sto, odakle ti to da su prostitutke, kriminalci u tim satorima? Ja takve ne vidim, vec prave studente. Ako im neko daje podrsku, nisu krivi sto moze da dodje ko hoce, bitno je da nikog ne diraju.

To je to, sto ste vi takvi raspirivaci mrznje najopasniji kao neka sekta jer govorite poluistine.

A ne vidis drugi deo recenice, samo jedan deo? Na stranu sto, odakle ti to da su prostitutke, kriminalci u tim satorima? Ja takve ne vidim, vec prave studente. Ako im neko daje podrsku, nisu krivi sto moze da dodje ko hoce, bitno je da nikog ne diraju.

To je to, sto ste vi takvi raspirivaci mrznje najopasniji kao neka sekta jer govorite poluistine.
Nisu prostitutke pod tim satorima.
Prostituke ipak vise drze do sebe od cacija

Back