Ko "daje" u intimnim odnosima?

Pa zavisi ko kako doživljava...
Da li je zajedništvo ili individualnost...
I koji je nivo veze i duzina seksualne aktivnosti...

Kada sam bila na početku termini koji su preovladavali, ono kad razgovaram sa prijateljicom, su:
da li je bilo nešt
seksali smo se
radimo/ ne radimo to/ono
Kasnije su se pojavljivali termini:
seksam se(nisam se seksala, često se seksam)
Kasnije kada se skapiralo da se moze manipulisati:
neću mu dati večeras (nervira me ili neka malo čeka)

Ko daje ko uzima to je sve stvar dozivljaja, trenutka i viđenja događaja...

Ništa se nikada ne podrazumeva, sve treba da se zasluži.
sta da se zasluzi? Sex ? Ne budi smesan.
Sex je potreba, i veoma bitan za vezu, oboma, nije najvaznija stvar u vezi, ali je jako bitan.
nema tu sta da se zasluzuje...onaj kome se j u tom trenutku inicira.
Kod mene to najcesce bude sponatno, ili iz mazenja i ljubljenja predje u nesto vise, ili dajemo signale, pa se povatamo, ili pocne provokativna prica, pocnemo da se vatkamo usput itd, siroka je tema...to kad smo u stanu, napolju je malo drugacije xD
..ili na kraju krajeva samo kazes, dosadno mi je dodji vamo.
Redje jedno na drugo naskocimo ko grom iz vedra neba, al i to se desava, posebno ja to volim, direktno..a i ona voli kad je spopadnem predatorski. Ona vise pocne da se umiljava, i gbezdi i gde treba i gde ne treba xD
Uglavnom pre spavanja, ili ujutro se donekle podrazumeva, ne bas svaki dan, ostalo je sponatno.
Nekad kad ne dobijes zna da naljuti, al obicno je sa razlogom. Tipa zagrli te polubi, i kaze spava mi se jako, ujutro cemo. A tebi se bas bas 🤷 ili ja kad gledam film, a ona se prisunja i pocne koda me ljubi i mazi, ja kazem ostavi me na miru dok ne zavrsi film ... a vidm joj po faci da joj nije pravo.
I tako, ne znam ko daje, nema pravila, kod svakog je drugacije. Al nasmeja me sa ovim da sex mora da se zasluzi 🤣🤣🤣🤣 nisam planirao bas ovoliko da pisem o privatnom zivotu, al morao sam nakon zasluzivanja..

imas 3 moguca odgovora.
2. oni sto ces cuti kao salu od drugara: ja sam moju devojku/zenu odbio za sex 2 puta, ona mene 202, samo se ta 2 pamete 🙃
istina brate. Ja ovu moju jednom samo, nisam skontao samo me pipnula po wee-weeju jednom nešto vrljavo i to je bio navodno poziv za sex XD a odbila me bukvalno 202 puta, umesto da ga surdukne u usta one se prenemazu tu nesto.
Još jedna dobra narodna ako mislis da u braku nece raditi desanka varas se, radice bas cesto. ja jos u vezu pa sex fali kako li je u braku onda

istina brate. Ja ovu moju jednom samo, nisam skontao samo me pipnula po wee-weeju jednom nešto vrljavo i to je bio navodno poziv za sex XD a odbila me bukvalno 202 puta, umesto da ga surdukne u usta one se prenemazu tu nesto.
Još jedna dobra narodna ako mislis da u braku nece raditi desanka varas se, radice bas cesto. ja jos u vezu pa sex fali kako li je u braku onda
haha, pa dobro desanka treba da radi i kad je seks redovan 😉
ko da se one ne samozadovoljsvaju, kad su u vezi ili braku 😁

Нама је много лакше да се самозадовољавамо, имамо шаке и није нам толико потребна жена, док је женама мало теже да се самозадовољавају (без помоћи алатки као што су неко поврће или неки производ преко Темуа) па оне више зависе од мушкараца него што ми зависимо од жена. Да не говорим што су жене још и гладније љубави и повезаности - дефицитарних ствари. Закон понуде и потражње је јасан, он је на страни мушкараца.

Back