Valeria
Elita
- Poruka
- 20.246
Inspirisana time sto jednu prijateljicu odjutros cekam da se posle duzeg vremena pojavi na kafi odlucih da pitam i ovo: Da li se nervirate kad se dogovorite da vam neko dodje recimo u 11 a ta osoba ni posle dvanaest od kuce nije krenula? Sve po sistemu ima se kad...Ja sam recimo po tom pitanju precizna i ako kazem tad ima tad i da dodjem ili ne daj boze ako se nesto ispreci telefoniram i izvinem se...Za razliku od mene eto ima i onih totalno drugacijih koji se lezerno ponasaju to smatram i malom dozom nekulture i netakticnosti prema onome ko poziva...Pa ne mogu ceo dan da odvojim za izvesnu personu jer imam i drugo sta u planu zar ne?... a opet ako nesto progundjam onda se naljute ili mi jednostavno nalepe etiketu da sam ko u birou tacna i sve mi je u terminima...Mozda sam i ja extremna ali i drugu krajnost ne volim...sta mislite o tome?
Nisi ekstremna. Ni ja to ne volim. Čak ni kada su u pitanju "ležerne kućne varijante". Nisam tip koji voli ceo božji dan da odvoji za druženje; pa samim tim ni za čekanje nekoga.
Naravno, uvek se može desiti da iskrsne nešto nepredviđeno, no zato postoje mobilni telefoni danas.
Imala sam prilike da vidim osobu koja nikad nigde nije došla na vreme, kako besni na majstore zato što su zakasnili... to je čist egoizam.