Ja kada odredjena drugarica kasni vise od 15, 20 min a kada sam kuci, pustim sms: Preorganizovala sam se i izasla. Kiss. Doslovce sa sve smajlijem. Desi se obicno da je doticna krenula. Kada se uvredi sto sam je ispalila, ja je isto tako bez uvijanja i direktno pitam da li je mislila da je moja kuca autobuska stanica i da nemam danas druge planove sem nju da cekam? Onda prsnu i nauce se. Oaxd tada ne dolaze. Inace ne kasnim.
Ako kasni prevoz uzimam taxi. Ne zanima me ko nema pare za taxi, neka dodje na magarcu.
Ako drugarica kasni duze od 10 min, biram kafic i sedam. Popicu kafu sa njom i bez nje. Ljudi posto su navikli da sam Hilterka po tom pitanju ne kasne ili ne zakazuju vidjenje ako nisu sigurni da ce stici npr u kaficu blizu njih, zovu me kod sebe itd.
U starom stanu sam imala drugaricu koja je zivela blizu mene i kao pusti sms :Sta radis, jesi kuci i eto je za 5 min. Ni sms nisam stigla da vidim.Ja joj otvrim skuvam kafu i kazem: Moras ici za ... min.
Mozda ce neko misliti da sam nekulturna, ali nekulturni samo to shvataju.
Inace
sto je opste poznato od teme gde za svoj rodj ne htedoh da mesim tortu i kuvam kafe 
ne volim da idem po kucama i da dovlacim ljude po kucama. Smara me da perem soljice. Odemo na kafu, kolac. sendvic, niko mi ne pusi u sobi i stanu sto mi je posebno tesko da zabranim ljudima i mirna Backa
Dakle u 99% se vidjam sa ljudima napolju.