Ko ce u raj a ko u pakao?

Ne znam da li verovanje u Boga mora apsolutno da podrazumeva veru u sve ono sto nam crkva pripoveda? Ako covek bude( pozvan strukom) u prilici da cesto gleda kraj iliti zavrsetak ljudskih zivota, onda se neminovno namece pitanje konacnosti. Verujem i Tvorca, verujem i u nauku (znaci neki umerena sredina)ali mada podsvesno verujem i u ono post mortem mislim da je kraj-kraj ende, finito, nema vise. Ali posto bi zivot dobio na besmislu u ovoj opciji- Bolje je da verujemo u sve sem konacnosti! :wink:
P.S. za sve one koji ne vole one sto se ne potpisuju: moja sifra je aviv, ali me ne prepoznaje vec duze vremena. Zato se izvinjavam forumu zbog 'PRINUDNOG GOSTOVANJA".
 
O tome nam Biblija baš i govori
O konačnosti kao kazni a ne o mučenju i sl.
Zato nam je nada u vaskrsenju hrišćanima
Tako da se u ovome slaže Pismo sa "naukom"
(nauka - dosada otkriveno i potvrdjeno)
Ima otkrivenih stvari ali ne potvrdjenih
to ne spada u nauku ali nauka zna da postoje.
Pozdrav
 
Lejla:
Naravno da mi ne smeta druga religija ,posto sve religije imaju smisao da sire dobro.Oni koji nisu vernici mogu da mrze druge.Ali ukoliko smo vernici
i okruzeni smo ljudima iz druge vere cesto se zapitamo sta li ce biti sa njihovim dusama?
Da li ce moja najbolja drugarica koja je muslimanske vere otici u pakao(ako postoji)ili cu to mozda biti ja?Znamo da predstavnici vera ne podrzavaju mnogo sinkretizaciju a to znaci ta je neko lud i izgubljen a neko na pravom putu?I zar mi biramo u kojoj cemo veri da se rodimo?

ima test na internetu !! u kom ste krugu pakla
e samo ne znam adresu...
probajte npr 4degreez ili tako nesto...
jojoj kako beshe. mozda prvo nadjete Personality Disorder Test
pa onda tu ima link
ili www.2h.com tu isto ima ok testova (npr colour)
pa onda odatle
 

Back
Top