N
nekv
Gost
da li znate ko ce se spasti i zasluziti raj?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Niko ne moze zasluziti raj, jer smo svi gresni. Prvi ja...nekv:da li znate ko ce se spasti i zasluziti raj?
Bog jeste milostiv, slazem se! Ali to neznaci da neko moze zasluziti spasenje. Nemoze niko zasluziti spasenje!!!nekv:da ali Bog je milostiv
nekv:da ali Bog je milostiv
fred:Bog jeste milostiv, slazem se! Ali to neznaci da neko moze zasluziti spasenje. Nemoze niko zasluziti spasenje!!!nekv:da ali Bog je milostiv
fred:Niko ne moze zasluziti raj, jer smo svi gresni. Prvi ja...nekv:da li znate ko ce se spasti i zasluziti raj?
nekv:da li znate ko ce se spasti i zasluziti raj?
Tacno je da je Bog dao mogucnost svakom coveku da se spasi, ali ipak nece svi biti spaseni!Алjона:fred:Niko ne moze zasluziti raj, jer smo svi gresni. Prvi ja...nekv:da li znate ko ce se spasti i zasluziti raj?
Take it easy 8) Сваки човек може се спасти!
Zasto mislis da je glupost da niko ne moze zasluziti spasenje? Zar mislis da Biblija laze?Алjона:fred:Bog jeste milostiv, slazem se! Ali to neznaci da neko moze zasluziti spasenje. Nemoze niko zasluziti spasenje!!!nekv:da ali Bog je milostiv
Глупост jе велика да нико не може заслужити спасенjа!!!
Тада зашто jа живим у Православлjу?! А?!
Зашто уопште Православлjе jе данас???
Живим у Православлjу да би бити ћу спасен и достићи ћу Царство Небесно.
Ko danas zivi 100% po evandjelju?Алjона:nekv:da li znate ko ce se spasti i zasluziti raj?
Живи по Еванђељу и бити ћеш спасен
fred:Niko ne moze zasluziti raj, jer smo svi gresni. Prvi ja...nekv:da li znate ko ce se spasti i zasluziti raj?